Κυριακή, 25 Ιουνίου 2017

Έτοιμες προς αναχώρηση, δηλώνουν οι Παγκορασίδες Β' και τα Μίνι του Εθνικού!

 
Αύριο Δευτέρα 26 Ιουνίου, στις 9:30, από τη γνωστή μας αφετηρία, την οδό Φιλίππου, τα δύο μικρότερα τμήματα του χάντμπολ του συλλόγου, ταξιδεύουν στην Προσοτσάνη, όπου φιλοξενείται το OPEN πρωτάθλημα αναπτυξιακών ηλικιών για φέτος.


   Οι Παγκορασίδες Β', με τον αέρα του τοπικού Πρωταθλητή αλλά και ως κάτοχοι του περσινού τίτλου, έχοντας κάνει την καλύτερη δυνατή προετοιμασία, δηλώνουν έτοιμες να υπερασπιστούν τον τίτλο τους.
  
   Αλλά και τα μικρά μας ταλέντα, θα πάρουν το βάπτισμα του πυρός, "βουτώντας στα βαθιά" πλάι στις μεγαλύτερες και αρκετά έμπειρες αθλήτριες, δηλώνουν έτοιμες να ακολουθήσουν το δρόμο των επιτυχιών στον οποίο χρόνια τώρα βαδίζουν οι ακαδημίες του Εθνικού.

   Στη διοργανώτρια Προσοτσάνη ευχόμαστε καλή επιτυχία στη διοργάνωση.

   Ευχόμαστε επίσης σε όλες τις ομάδες και όλα τα παιδιά που θα λάβουν μέρος στη διοργάνωση, καταρχήν να περάσουν καλά, να το ευχαριστηθούν, και να διεκδικήσουν το καλύτερο.


   ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ, ΚΑΛΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.