ΕΠΣ Κοζάνης: Φάκελος προπονητές - Φλερτ γάμοι διαζύγια - Κόσμος πάει κι έρχεται …


Μια ημέρα πριν την επίσημη έναρξη των μεταγραφών η σελίδα Ματιές στα σπορ συγκέντρωσε όλες τις πληροφορίες και σας τις καταθέτει για να βγάλετε κι εσείς τα δικά σας συμπεράσματα όσον αφορά τις θέσεις των προπονητών στις ομάδες της Α’ κατηγορίας  ΕΠΣ Κοζάνης αλλά και για τις τρεις ομάδες του Νομού μας που θα αγωνίζονται στην Γ’ εθνική κατηγορία.

 
Πριν λίγο καιρό μιλήσαμε για την ηλεκτρική καρέκλα του προπονητή. Ποιοί παραμένουν; Ποιοι είναι αμφίβολοι; ποιοι έφυγαν ; Ποιοι τους διαδέχονται; είναι  τα ερωτήματα που κυκλοφορούν στην ποδοσφαιρική πιάτσα .

Θα προσπαθήσουμε να συνοψίσουμε και να σας παρουσιάσουμε όλες τις εκδοχές, όλες τις πιθανότητες σύμφωνα πάντα μ αυτά που "πήραν τ αυτιά μας".
Έχουμε και λέμε λοιπόν.
Ξεκινώντας από τη Γ’ εθνική φαίνεται να παραμένει ο  Γιάννης Σαμαράς σε ΑΕΠ εκτός συγκλονιστικού απροόπτου πάντα, και να αποχωρεί ο Χάρης Σαμαράς από Εορδαϊκό. 
Για  Γιώργο Παπακώστα από την άλλη δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα το τοπίο παραμονής του ή όχι στον Μακεδονικό Φούφα. Εδώ πραγματικά είναι όλα ανοιχτά...
Η  εβδομάδα που έρχεται θα είναι κρίσιμη για  όλα τα θέματα (διοικητικά, μεταγραφικά) που απασχολούν τις τρεις αυτές  ομάδες

Α’ ΕΠΣ Κοζάνης - Τα φλερτ οι γάμοι τα διαζύγια

Οι προπονητές που φαίνεται να μην  κουνιούνται :
Στράτος Καραμπατζάκης - Μακεδονικός Σιάτιστας
Δημήτρης Κουτσώνας - Εθνικός Βατερού
Δημήτρης Καραθανάσης - Μακεδονικός Κοζάνης
Γαλατινή - Μιχάλης Σαμαράς
Αναγέννηση Πτολεμαΐδας - Χρήστος Παππάς
Ακαδημία Βοΐου - Πασχάλης Δημητρίου
Δόξα Λευκόβρυσης  - Λεωνίδας Αναστασιάδης 
Ακρίτες Κοζάνης - Λεωνίδας Μαγκάκης
Ηρακλής Πτολεμαΐδας - Γιώργος Καραγκιολίδης
Εδώ προσθέτουμε και τον Θεοχάρη Βοριαζίδη που πριν λίγες ημέρες συμφώνησε με την ΑΕ Κοζάνης.

Ποιοι παίζουν;
Ο Στέφανος Γκουρτσούλης πιθανότατα να μη συνεχίσει στην ανδρική ομάδα του ΠΑΟΚ Κοίλων και να ασχοληθεί μόνο με τις ακαδημίες του συλλόγου.
Λέμε πιθανότατα και εξηγούμε
Σε περίπτωση που ο ήδη στρατευμένος Γιώργος Τσέπουρας πρώην προπονητής της Χαραυγής γίνει τον Αύγουστο κάτοχος πτυχίου προπονητών ΟΥΕΦΑ C θα είναι αυτός που θα αναλάβει τα ηνία του ΠΑΟΚ Κοίλων.
Σε διαφορετική περίπτωση ίσως ο Στέφανος Γκουρτσούλης αλλάξει γνώμη και καλύψει το κενό εκτός κι αν η διοίκηση του συλλόγου προχωρήσει σε άλλη λύση.

Γιάννης Παρασκευάς: Οικογενειακές υποχρεώσεις ίσως τον αναγκάσουν να μη συνεχίσει στον Τιτάν Σερβίων.

Βασίλης Παπαδόπουλος: Το σίγουρο είναι πως δεν έχει συζητήσει ακόμα με τον Αγάπιο Γαβριηλίδη για τον αν θα συνεχίσει στην Κοζάνη ή όχι .

Εδώ όλα παίζονται

Ποιοι προπονητές αποτελούν παρελθόν
Ποιοί οι μνηστήρες να καλύψουν τις κενές θέσεις
Ο Γιώργος Τσέπουρας αποτελεί παρελθόν από την Χαραυγή με το σύλλογο να δείχνει συμπάθεια στο επίθετο  Παπαδόπουλος. Τώρα το όνομα, Θωμάς θα είναι; Θεόφιλος; θα δείξει τις επόμενες ημέρες.
Ο Σωτήρης Μαυροδήμος δε θα είναι προπονητής στον  Αλιάκμονα  Αιανής  όπως και ο Θεοχάρης Βοριαζίδης δε συνεχίζει  στο Βελβεντό που όπως αναφέραμε πιο πάνω συμφώνησε με Α Ε Κοζάνης.

Ονόματα που ακούστηκαν για να διαδεχθούν είτε αυτούς που έφυγαν  είτε αυτούς που είναι αμφίβολοι;
Γιάννης Προβίδας
Θοδωρής Παπανικόπουλος
Απόστολος Κωνσταντινίδης
Γιώργος Παπακώστας (σε περίπτωση που δε συνεχίσει  στον Μακεδονικό Φούφα )
Βασίλης Παπαζήση , αλλά κι ακόμα  ακόμα Σωτήρης Μαυροδήμος αν αποφασίσει να ξανασχοληθεί…

Αυτοί είναι οι προπονητές που ακούστηκαν και σίγουρα το ακούσατε κι εσείς.Τώρα κάντε τις διασταυρώσεις με τις ομάδες που ενδιαφέρονται ή θα ενδιαφερθούν και ίσως σας οδηγήσουν σε συμπεράσματα ασφαλή ή  μη ασφαλή.


ΥΓ .Σημειώστε και κρατήστε τα παραπάνω ονόματα και για τις μικτές ΕΠΣ Κοζάνης! 



Σχόλια