Κοντά σε Εορδαϊκό ο Παπαδόπουλος!

Μετά από μια άκρως πετυχημένη χρονιά με τον Μέγα Αλέξανδρο Καρπερής, τον οποίο οδήγησε για πρώτη φορά στην ιστορία του στη Γ’ Εθνική, φαίνεται πως έχουν ανοίξει οι… πόρτες για τον Γιώργο Παπαδόπουλο και εκτός νομού.


Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες ο «Magic» φαίνεται να έχει επαφές με την ομάδα του Εορδαϊκού Πτολεμαΐδας η οποία συμμετέχει στην τρίτη τι τάξει κατηγορία Ελλάδος και μάλιστα προχωρημένες αφού σε επικοινωνία που είχαμε και με τον ίδιο τον Σερραίο προπονητή, επιβεβαίωσε το ότι μίλησε με τον πρόεδρο του συλλόγου, Σάββα Λιάμη μέσα σε καλό κλίμα και έχοντας ως θέμα το σχεδιασμό της ομάδας για τη νέα αγωνιστική χρονιά, ενώ οι δυο τους θα ξαναμιλήσουν το Σαββατοκύριακο για τις τελικές επαφές.

Μάλιστα καλώς εχόντων των πραγμάτων θα είναι η πρώτη φορά που θα δουλέψει εκτός νομού κάνοντας ένα άλμα, καθώς μέχρι τώρα είχε δουλέψει σε Πόντιους, ΑΕ Χρυσού, Ν.Σκοπό, Σκοτούσα, Μονόβρυση, Βαλτερό, Ηρακλή Αμμουδιάς, Θρακικό Άνω Μητρουσίου και Χείμαρρο, έχοντας αρκετές επιτυχίες στο βιογραφικό του.

ΣΕΡΡΕΣ: Βασίλης Πολίτης (Serressport.gr)

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.