Φραστική επίθεση δέχτηκε ο πρώην Πρόεδρος της ομάδας της Καστοριάς Παναγιώτης Ουσταμπασίδης

Φραστική επίθεση καταγγέλλει ότι δέχτηκε  ο πρώην Πρόεδρος της ομάδας της Καστοριάς Παναγιώτης Ουσταμπασίδης. 

Δείτε τι ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης: ΄

Καλημέρα φίλες και φιλοι μου ! !!!!

Μετά την χθεσινή μου παρέμβαση για τα δρώμενα στον Α Γ Σ Κ Καστοριά δεν πίστευα ότι θα πειράξει σε (κάποιους) τόσο πολύ.

Πίνοντας λοιπόν τον πρωινό καφέ μου ποδοσφαιρικά με τον πρόεδρο του κάστορα και με το μέλος της ΕΠΣ Καστοριάς κ. Μπαξεβανίδη δέχτηκα φραστική επίθεση από τον φροντιστή της Καστοριάς πρώην του (Κάστορα).

 Με έκπληξη ακούσαμε όλοι μας αυτά που προσπάθησε να πει ότι αυτά που είπα εχθές απεφθηνόμενος στον γ α του ΑΓΣΚ τα είπα γιατί θέλω την ομάδα για να μπορώ να ζω ....εδώ γελάει και το παρδαλό Κατσίκι και κάποιοι ίσως δεν τον πληροφόρησαν δεν ενδιαφέρομαι αλλά για να λέει αυτά τα λόγια πάει να πει ότι αυτός και (κάποιοι) άλλοι έζησαν φέτος απ την ομάδα.

Του υπενθυμιζω λοιπον οτι στην θητεία μας δεν ειχαμε ατομο να βάζει τα λεφτά και με μπάτζετ μικρότερο απο αυτό που διαχειρίστηκαν κάναμε περίπατο και τα δυο χρόνια .!!!!!!!!! 

Απλά λυπάμαι που υπάρχουν ακόμα (λαμόγια) στην ομάδα και με την ευκαιρία να του πω και ας με καλέσει και ο εισαγγελέας ότι επί χρόνια έζησε από το ποδόσφαιρο διαιτητής με πλαστό πιστοποιητικό και τα έκτροπα που έχει κάνει ................πολλά λοιπόν αυτά για σήμερα με έναν από (αυτούς) έτσι για να ξέρει ο αγνός φίλαθλος τη γίνεται την καλημέρα μου και εύχομαι καλή επιτυχία σε άλλη μια πανγκαστοριανή συγκέντρωση.




Σχόλια