Σταύρος Καλαμάρας: «Λυπάμαι για την πισώπλατη άνανδρη μαχαιριά που δέχθηκε ακόμη μία φορά η Εθνική Ομάδα»



Με μεγάλη έκπληξη αλλά και αποτροπιασμό διάβασα την αήθη επίθεση του κ. Μαριόλη Χάρη, κατά των Ομοσπονδιακών Προπονητών Καλαμάρα , Τσανικίδη και Αηδηνιώτη που συνόδευαν την Εθνική Ομάδα στο Πανευρωπαϊκό Ανδρών 2017 της Ουκρανίας.


Μία επίθεση μη τεκμηριωμένη που θα πρέπει επιτέλους να δώσει απάντηση και ο Σύνδεσμος Ελλήνων προπονητών Πυγμαχίας.

Προτρέπει την Ομοσπονδία να προσλάβει ξένους προπονητές (ο ανθελληνισμός και ο ραγιαδισμός είναι στην μόδα ...) και μάλιστα Κουβανούς όπως έκανε η Κίνα και η Φιλανδία και πρόκοψαν… Είναι λόγια του μαριόλη αυτά….

 Πληροφορώ λοιπόν με στοιχεία τα οποία δημοσιεύω ότι με τα επίσημη λίστα κατάταξης που δημοσίευσε η EUBC Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Πυγμαχίας η Φιλανδία πήρε μέρος με 3 Πυγμάχους έκανε 1 νίκη και τερμάτισε στην 28η  θέση ΚΑΤΩ από την Ελλάδα 24η  θέση.

 Επίσης κάτω από την Ελλάδα ήταν η ΡΟΥΜΑΝΙΑ με 8 πυγμάχους, ΤΟΥΡΚΙΑ με 9 πυγμάχους , ΣΟΥΗΔΙΑ, ΑΥΣΤΡΙΑ και πλήθος άλλων χωρών.

Η Ελλάδα με 2 Πυγμάχους αθλητές και όχι τουρίστες κατάφερε αυτό που πολλές χώρες με πλήθος αθλητών δεν μπόρεσαν, έκαναν και οι 2 αθλητές τις νίκες, κάτι που σε αυτό το επίπεδο είναι πολύ δύσκολο.
Με ΕΛΛΗΝΕΣ αθλητές αλλά και με ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ (ΚΑΛΑΜΑΡΑ, ΑΗΔΗΝΙΩΤΗ,ΤΣΑΝΙΚΙΔΗ, ΛΙΒΑΔΙ) που τους προπόνησαν για να έχουν αυτά τα αποτελέσματα.

Δεν θα γράψω περισσότερα απλός λυπάμαι για την πισώπλατη άνανδρη μαχαιριά που δέχθηκε ακόμη μία φορά η Εθνική Ομάδα.


ΥΓ. Όσο για τις προκρίσεις περιμένετε λίγο ακόμα ..... μπορεί μερικοί ανθέλληνες να τρέχουν να κρυφτούν.


Σχόλια