Τρίτη, 27 Ιουνίου 2017

Ανακοίνωση συνεργασίας – συγχώνευσης των αθλητικών σωματείων καλαθοσφαίρισης ΓΣΚ Λασσάνης Κοζάνης και Φοίνικας Κοζάνης


Με την από 22-6-2017 κοινή απόφαση των αρμοδίων οργάνων τους τα αθλητικά σωματεία ΓΣΚ ΛΑΣΣΑΝΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ και ΑΣ ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΚΟΖΑΝΗΣ αποφάσισαν την συνεργασία – συγχώνευση των δύο σωματείων από τη νέα αθλητική χρονιά 2017-2018.

Η συμφωνία ισχυροποιεί το σωματείο ΓΣΚ ΛΑΣΣΑΝΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ υπό την επωνυμία του οποίου θα προχωρήσει και θα ολοκληρωθεί η διαδικασία συγχώνευσης σύμφωνα με τον αθλητικό νόμο και τις προκηρύξεις της Ε.Ο.Κ. . 

Εως την τυπική ολοκλήρωση της συγχώνευσης τα σωματεία διατηρούν την αυτοτέλεια και αυτονομία τους, όμως ήδη ξεκίνησε η συνεργασία – απορρόφηση σε επίπεδο ακαδημιών [ μίνι] και προοδευτικά θα επεκταθεί σε όλα τα τμήματα.


Στοχεύουμε στην ενδυνάμωση όλων των αθλητικών και αγωνιστικών τμημάτων μας, πιστεύουμε δε ότι η κοινή μας απόφαση μπορεί να αποτελέσει ένα πρώτο βήμα για τη αναδιοργάνωση και ισχυροποίηση όλων των σωματείων καλαθοσφαίρισης της Κοζάνης και της Δυτικής Μακεδονίας.

Κοζάνη 27-6-2017
Ο πρόεδρος του Δ.Σ.
ΓΣΚ ΛΑΣΣΑΝΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΟΥΡΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια πλέον θα δημοσιεύονται εφόσον είναι επώνυμα και από Χρήστες με Λογαριασμούς Google
Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.