Τρίτη, 27 Ιουνίου 2017

Ανακοίνωση συνεργασίας – συγχώνευσης των αθλητικών σωματείων καλαθοσφαίρισης ΓΣΚ Λασσάνης Κοζάνης και Φοίνικας Κοζάνης


Με την από 22-6-2017 κοινή απόφαση των αρμοδίων οργάνων τους τα αθλητικά σωματεία ΓΣΚ ΛΑΣΣΑΝΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ και ΑΣ ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΚΟΖΑΝΗΣ αποφάσισαν την συνεργασία – συγχώνευση των δύο σωματείων από τη νέα αθλητική χρονιά 2017-2018.

Η συμφωνία ισχυροποιεί το σωματείο ΓΣΚ ΛΑΣΣΑΝΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ υπό την επωνυμία του οποίου θα προχωρήσει και θα ολοκληρωθεί η διαδικασία συγχώνευσης σύμφωνα με τον αθλητικό νόμο και τις προκηρύξεις της Ε.Ο.Κ. . 

Εως την τυπική ολοκλήρωση της συγχώνευσης τα σωματεία διατηρούν την αυτοτέλεια και αυτονομία τους, όμως ήδη ξεκίνησε η συνεργασία – απορρόφηση σε επίπεδο ακαδημιών [ μίνι] και προοδευτικά θα επεκταθεί σε όλα τα τμήματα.


Στοχεύουμε στην ενδυνάμωση όλων των αθλητικών και αγωνιστικών τμημάτων μας, πιστεύουμε δε ότι η κοινή μας απόφαση μπορεί να αποτελέσει ένα πρώτο βήμα για τη αναδιοργάνωση και ισχυροποίηση όλων των σωματείων καλαθοσφαίρισης της Κοζάνης και της Δυτικής Μακεδονίας.

Κοζάνη 27-6-2017
Ο πρόεδρος του Δ.Σ.
ΓΣΚ ΛΑΣΣΑΝΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΟΥΡΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.