Δηλώνει παρών ο κοζανίτικος σύλλογος " Μακεδονική Δύναμη" στην Αθλητική γιορτή Tae Kwon do στην Κορέα

Μια Αθλητική Γιορτή στην Κορέα με την Ελληνική Ομάδα πλήρες , οκτώ Άνδρες και οκτώ Γυναίκες, απαρτίζουν το Εθνικό μας συγκρότημα, από τις λίγες Ομοσπονδίες, που όλα αυτά τα χρόνια, στέλνει πλήρες ομάδα και συγχαρητήρια και για αυτή της   την πρωτοβουλία, δίνοντας σε όλους τους Πρωταθλητές δικαίωμα στο  Όνειρο.

Δυο καταξιωμένοι προπονητές, αυτοί που αναλαμβάνουν την ΕΥΘΎΝΗ, για την έκβαση των αγώνων και τους ευχαριστούμε για αυτό , ο κύριος Παντελής Εφραμίδης και ο κύριος Ζινελής Θοδωρής .


Η Διεθνής Διαιτήτρια η κυρία Κουτρότσιου Αναστασία καλεσμένη από την Παγκόσμια Ομοσπονδία για να συμμετάσχει ως Διαιτητής στους Αγώνες , με τους κορυφαίους αθλητές να δίνουν το παρόν.

Η αποστολή αναχωρεί σήμερα για το MUZU της Κορέας, Καλό Ταξίδι και Καλή Επιτυχία στους Διεθνής, της Χώρας μας που έχουν την τιμή φορούν το Εθνόσημο στην φόρμα τους, στην μεγαλύτερη γιορτή για του Ολυμπιακού Αγωνίσματος του Tae Kwon do,  Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ανδρών και Γυναικών ...

Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΉ ΔΎΝΑΜΗ ΚΟΖΆΝΗΣ παρόν για 15η  συνεχόμενη χρονιά πιστή στο ραντεβού των Διεθνών Αγώνων και της Εθνικής μας Ομάδας, έχοντας γράψει, την δική της λαμπρή Ιστορία στο αγώνισμα του   Tae Kwon do, κατακτώντας (5) Παγκόσμιες Διακρίσεις,  ( 12) Πανευρωπαϊκές,   (2 ) Βαλκανικές,  ( 2 ) Μεσογειακές  και (3) Νότιο ανατολικής Ευρώπης και πολλές  συμμετοχές στην Εθνικής μας Ομάδα !!!!


Τέσσερις άνθρωποί της δίνουν το παρόν.
Με πρωταγωνιστή τον Απόστολο Τεληκωστόγλου του Κωνσταντίνου, Παγκόσμιο πρωταθλητή Εφήβων και πρωταθλητή Ευρώπης στους Νέους να δοκιμάζει την τύχη του στην μεγαλύτερη κατηγορία των -80 kg Ανδρών, για δεύτερη φορά μιας και το 2015 συμμετείχε στο ανάλογο πρωτάθλημα που διοργάνωσε η Ρωσία στα -87 kg.
Του ευχόμαστε καλή επιτυχία .


 
Ο κύριος Θεόδωρος Θεοδωρίδης,  Αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας και μέλος του συλλόγου μαζί με τον Προπονητή του συλλόγου της αγωνιστικής ομάδας κύριο Χρήστο Αλμασίδη για 12 ημέρες δίνουν το παρόν με στόχο να συμπαρασταθούν την Ελληνική αποστολή και φυσικά τον Αθλητή μας .


Και τέλος η Γυμνάστρια του συλλόγου μας , Διεθνής Διαιτήτρια Υπεύθυνη Διαιτησίας Βόρειου Ελλάδος, κυρία Αναστασία Κουτρότσιου που  για 1η  φορά λαμβάνει μέρος, στην Παγκόσμια Γιορτή του Tae Kwon Do και μάλιστα στην Κορέα .

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου κύριος Γεώργιος Πουτογλίδης, το Δ.Σ.  οι προπονητές και οι συναθλητές εύχονται σε όλους καλό ταξίδι και καλή επιτυχία .

Με την ευχή…   Κρατήστε Ψηλά τα Όνειρα σας  !!!!!  

Σχόλια