Σάββατο, 1 Ιουλίου 2017

Αποδεσμεύτηκε από την Καλαμαριά ο Παύλος Σαββίδης

Ξεκίνησε ο αγωνιστικός σχεδιασμός ενόψει της νέας σεζόν στον Απόλλωνα Καλαμαριάς και ήδη τέσσερις ποδοσφαιριστές της περσινής ομάδας αποτελούν οριστικά παρελθόν.

Συγκεκριμένα, οι «κοκκινόμαυροι» ανακοίνωσαν τη λύση της συνεργασίας τους με τους Μιχάλη Χατζηδημητρίου, Παναγιώτη Πετρούση, Παύλο Σαββίδη και Παύλο Ζώτο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Απόλλωνα αναφέρει:
«Η διοίκηση του Απόλλωνα Πόντου ανακοινώνει, παρά το συναισθηματικό φορτίο των ηθικών της δεσμών με τα στελέχη της, την λύση της συνεργασίας μας με τους ποδοσφαιριστές Χατζηδημητρίου Μιχαήλ, Πετρούση Παναγιώτη, Σαββίδη Παύλο, Ζώτο  Παύλο.  

Οι προαναφερόμενοι ποδοσφαιριστές πρόσφεραν υπηρεσίες πολύτιμες και ωφέλιμες για την υλοποίηση του μεγάλου στόχου που υλοποιήσαμε. Ωστόσο η ίδια η ζωή υπαγορεύει και μας υποχρεώνει σε αλλαγές και διαφοροποιήσεις του στελεχιακού δυναμικού, αυτό  βέβαια δεν μειώνει την ποδοσφαιρική τους αξία. 

Με την βεβαιότητα πως θα συνεχίσουν την καριέρα τους με το ίδιο ήθος και με την ίδια ευσυνειδησία, τους ευχόμαστε καλή επιτυχία». 

mikriliga.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.