Πήρε φόρα η Κοζάνη- Απέκτησε και τον Κωνσταντίνο Τρομπούκη του Μακεδονικού


Η αλλαγή φιλοσοφίας τα δύο τελευταία χρόνια για την ομάδα της Κοζάνης είναι παραπάνω από ορατή.


Ότι άφησε από πέρυσι ημιτελή φροντίζει να το ολοκληρώσει φέτος εντάσσοντας στο δυναμικό της όσο το δυνατόν περισσότερα ταλέντα της περιοχής στο ρόστερ της. Αυτή εξάλλου είναι και η επιθυμία του τεχνικού της ομάδας Βασίλη Παπαδόπουλου. 

Μια ομάδα, δηλαδή,  με χαμηλό μέσο όρο ηλικίας κυρίως με παιδιά της περιοχής που θέλουν να φορέσουν και να "ιδρώσουν" την ερυθρόλευκη φανέλα.

Μετά την απόκτηση του Ζήση Νάνου  οι ερυθρόλευκοι προχώρησαν σε ακόμη μία μεταγραφή ταλαντούχου  και πολλά υποσχόμενου νεαρού.

Πρόκειται για τον Κωνσταντίνο Τρομπούκη γεννημένο το 2001 από την ομάδα του Μακεδονικού Κοζάνης.

Ο 16χρονος ποδοσφαιριστής παίζει κυρίως στα άκρα αλλά και μεσοεπιθετικός. Ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Μακεδονικού Κοζάνης,  στη συνέχεια στο ψηλότερο σκαλοπάτι της ακαδημίας την Κοζάνη 2004 και πέρυσι μόλις 15 χρονών είχε μια γεμάτη χρονιά στον Μακεδονικό στο  Α' τοπικό.  Το σπουδαιότερο για τον πιτσιρικά,  ήταν πως με τις πολύ καλές εμφανίσεις του δεν πέρασε απαρατήρητος.

Ήταν επίσης  βασικό μέλος των μικτών ΕΠΣ Κοζάνης.

Η διοίκηση του Μακεδονικού Κοζάνης εύχεται στον Κωνσταντίνο, υγεία και  καλή επιτυχία στη νέα του ομάδα.

Η διοίκηση της Κοζάνης καλωσορίζει τον νεαρό στην ομαδα και ευχαριστεί τον Μακεδονικό για την έμπρακτη συνεργασία των δύο σωματείων.





Σχόλια

  1. ετσι βγαινεις 3ος οπως και φετος...πραγματικα κριμα, απ οτι φαινεται η δουλεια ή θα βγει η σιατιστα αερα πατερα που λενε, ή θα εχει ανταγωνιστη τον εορ σε περιπτωση που πεσει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.