«Γλυκοκοιτάζει» Τζιώρα η Νίκη Βόλου

Σύμφωνα με το χθεσινό (30/6) ρεπορτάζ της εφημερίδας «Θεσσαλία», η Νίκη Βόλου βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τον Χρήστο Τζιώρα επιχειρώντας να ανοίξει τον κύκλο των μεταγραφικών της κινήσεων με ιδιαίτερα εντυπωσιακό τρόπο.

Οι διοικούντες της ομάδας του Βόλου έχουν μιλήσει με τον ποδοσφαιριστή  σε αρκετά καλό κλίμα, δίχως, όμως, τίποτα να θεωρείται ανακοινώσιμο ή σίγουρο.

Ο  κοζανίτης Χρήστος Τζιώρας αγωνίστηκε στο πρώτο μισό της περσινής σεζόν με την φανέλα του Αχαρναϊκού, έχοντας οχτώ συμμετοχές, με δύο γκολ και μία ασίστ στη Football League, ενώ τον Ιανουάριο του 2017 μεταπήδησε στη Βέροια της Superleague, όπου αγωνίστηκε μόλις μία φορά στο κορυφαίο ελληνικό ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα και άλλες δύο στο Κύπελλο Ελλάδας.


Αδιαμφισβήτητα, η  συγκεκριμένη περίπτωση  ποδοσφαιριστή ενδέχεται να προκαλέσει μεγάλο ενθουσιασμό στον κόσμο της ομάδας της Νίκης, αν τελικώς «κλείσει», καθώς μιλάμε για αθλητή, που έχει συνδυαστεί το όνομά του με την άνοδο του συλλόγου στην Superleague το 2014, ύστερα από 48 χρόνια, όντας ένας εκ των MVP εκείνης της χρονιάς, ενώ την αμέσως επόμενη αγωνιστική σεζόν παρέμεινε στη Νίκη της Α’ Εθνικής, φορώντας, μάλιστα, και το περιβραχιόνιο του αρχηγού.



Σχόλια