Γιώργος Δεληζήσης: «Όποιος δεν αντέχει την πίεση του Άρη, πάει σπίτι του…»


Ο κοζανίτης Γιώργος Δεληζήσης, νέο μεταγραφικό απόκτημα του Άρη, μίλησε για τη φετινή σεζόν, την πίεση και τους στόχους της ομάδας στον Arena FM και μεταξύ άλλων τόνισε:
«Έπαιξε ρόλο ο κύριος Μυροφορίδης, αλλά δε θα ερχόμουν αν δεν ήταν ο Άρης. Η κατηγορία θέλει και καλό ποδόσφαιρο, αλλά πρέπει η ομάδα να είναι δυνατή. Πας σε έδρες που πρέπει να έχεις δύναμη. Ο Άρης δεν το είχε αυτό πέρσι, γι’ αυτό δεν ανέβηκε.

Γνωρίζω τον κύριο Σπανό από την κοινή μας παρουσία στον Απόλλωνα πέρσι. Κάποια παιδιά που γνωρίζουν την κατηγορία πρέπει να τραβήξουν και τους υπόλοιπους.

Ο Άρης πρέπει να βγει γιατί θα έχει μια ομάδα δυνατή. Όπου και να πας θα κερδίσεις με αίμα. Όσες ομάδες παίζουν με τον Άρη θέλουν να κερδίζουν. Είναι μια ομάδα με ιστορία και όλες οι ομάδες υπερβαίνουν τον εαυτό τους.

Τα περισσότερα παιδιά τα ξέρω. Πιστεύω ότι η ομάδα θα πάει μια χαρά. Δεν έχω να φοβηθώ κάτι. Να έχει κόσμο και να γουστάρουμε όλοι να παίζουμε γι’ αυτήν την ομάδα. Όποιος δεν μπορεί και δεν αντέχει την πίεση πάει σπίτι του».


Σχόλια