Περί συνενώσεων και άλλων αστικών μύθων.



Θα ξεκινήσουμε από την φράση του Γούντυ Άλλεν ´ Μισώ την πραγματικότητα, αλλά παραμένει το καλύτερο μέρος για μια καλή μπριζόλα.´


Μέσα στο κατακαλόκαιρο δεν θα υποχρεωνόμαστε να κάνουμε διαψεύσεις στον καθένα που γράφει σε μια στήλη, αν δεν ήταν στην ιστοσελίδα ενός ανθρώπου που εκτιμούμε πολύ, του Γιώργου Κατσίκα.

Διασκεδάσαμε πολύ τον προηγούμενο μήνα με τις φήμες περί διάλυσης των Διόσκουρων. Το σίριαλ συνεχίζεται με νέους χαρακτήρες και νέα πλοκή.
Σας παραθέτουμε παρακάτω την είδηση και τις απαντήσεις των 2 σωματείων και καλούμε τον δημοσιογράφο πίσω στην πραγματικότητα.

Έγραψε ο κ. Μασμανίδης : «Από πληροφορίες που είναι πολύ σοβαρές μάθαμε ότι πρόκειται να συνενωθούν Ηρακλής Κοζάνης και Διόσκουροι ούτως ώστε να μπορέσει η ομάδα να κατέβει στη Γ' εθνική.

Αν τελικά ισχύει αυτό θα σημαίνει ότι ο πρόεδρος των Διοσκούρων Λουκάς Καραγιαννάκης "τα παράτησε” Η είδηση είναι της τελευταίας στιγμής και το μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη..!!! Αύριο θα έχουμε περισσότερα νέα.»

Απάντησε ο Πρόεδρος των Διόσκουρων:

Εκτιμώ προσωπικά τον ιδιοκτήτη και την σελίδα Ματιές στα σπορ αλλά τα όσα γράφτηκαν από τον κ. Μασμανίδη είναι λόγια του αέρα και ανήκουν στη σφαίρα της φαντασίας "απλά και καθαρά ΔΕΝ ΙΣΧΥΟΥΝ".

Αγαπώ την ομάδα σαν παιδί μου και δεν την αφήνω κ. Μασμανίδη και θα σας παρακαλέσω εσάς προσωπικά να είστε πιο προσεκτικός γιατί την επόμενη φορά θα κινηθώ νομικά.

Απάντησε και το Σωματείο ΑΣ Ηρακλής Κοζάνης μέσω του γενικού αρχηγού: Θέλω να διαψεύσω κατηγορηματικά ως γενικός αρχηγός του Α.Σ. ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ το άρθρο το οποίο ανέβηκε στο αθλητικό portal maties sta sport και υπογράφεται επώνυμα για συνένωση των σωματείων Α.Σ.ΔΙΟΣΚΟΥΡΟΙ και Α.Σ. ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ με ερωτηματικό..... ανήκουν στην σφαίρα επιστημονικής φαντασίας!!!!!!

Δεν έχουν καμία υπόσταση δημιουργώντας μόνο εντυπώσεις!!!!!!

Σεβασμός στα σωματεία!!!!!!

Και κλείνουμε το άρθρο με αυτό που είπε ο Τομ Κλάνσυ “Η διαφορά μεταξύ μυθιστορήματος και πραγματικότητας είναι ότι το μυθιστόρημα πρέπει να έχει ειρμό και λογική.”

 dioskouroibc.gr 

Σχόλια