Σωτήρης Μαυροδήμος: Σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου για την τιμητική διάκριση ως τον καλύτερο προπονητή για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά


Ο μέχρι πρότινος προπονητής του Αλιάκμονα Αιανής Σωτήρης Μαυροδήμος θέλησε με επιστολή του στη σελίδα μας να ευχαριστήσει όλους όσους τον επέλεξαν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά με την τιμητική διάκριση του καλύτερου προπονητή στην Α κατηγορία ΕΠΣ Κοζάνης και για την σεζόν 2016-2017.

 Δίνει επίσης συγχαρητήρια σε όλους τους  παράγοντες προπονητές ποδοσφαιριστές διαιτητές  που πρώτευσαν και τους τίμησε ο ποδοσφαιρικός κόσμος με τη ψήφο τους.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Σωτήρης Μαυροδήμος 
Με ιδιαίτερη συγκίνηση και πολύ ευγνωμοσύνη, ευχαριστώ ειλικρινά και θερμά, μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου όλους όσους με επέλεξαν ως καλύτερο προπονητή για δεύτερη συνεχόμενη φορά.

Ευχαριστώ κατ’ αρχήν όλους τους ποδοσφαιριστές μου γιατί οι ποδοσφαιριστές είναι οι εκφραστές της δουλειάς ενός προπονητή  μέσα στο γήπεδο, τη διοίκηση για την υποστήριξη και την εμπιστοσύνη της, αλλά και τον κόσμο της Αιανής που αγκάλιασε  με τον δικό του μοναδικό τρόπο όλη την προσπάθειά μας.

Είναι πολύ τιμητική για μένα αυτή η διάκριση.  Αυτή η διάκριση ανήκει σε όλο τον Αλιάκμονα. 
Δεν θεωρώ ότι είναι προσωπική επιβεβαίωση, αλλά εκπροσωπώντας την ομάδα από τη θέση του προπονητή, αντιπροσωπεύω μία συλλογική προσπάθεια σε όλα τα επίπεδα. 

Αυτή ακριβώς η προσπάθεια είναι που αναγνωρίζεται και είναι μεγάλη τιμή για μένα που συμμετείχα σ' αυτήν.
Σας ευχαριστώ όλους που για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά με τιμήσατε μ' αυτή τη διάκριση. Συγχαρητήρια και σε όλους που τιμήθηκαν και πρώτευσαν  από τον ποδοσφαιρικό κόσμο.

Σχόλια