Τον νεαρό Νίκο Βαρτζώκα ανακοίνωσε ο Μακεδονικός Κοζάνης - Κλείνει το ρόστερ.....;

Την απόκτηση του νεαρού Νίκου Βαρτζώκα από την Κοζάνη  ανακοίνωσε η διοίκηση του Μακεδονικού Κοζάνης.


Ο νεαρός  επιθετικός είναι γεννημένος το 2000 και ξεκίνησε από τις ακαδημίες του ΑΟ Κρόκου , στη συνέχεια έπαιξε στην ανδρική  ομάδα του ΑΟ  Κρόκου και πέρυσι φόρεσε τα ερυθρόλευκα.
Με την Κοζάνη είχε είχε 4 συμμετοχές 1 γκολ στο πρωτάθλημα και 3 συμμετοχές 1 γκολ στο κύπελλο. Και οι 7 συμμετοχές ως αλλαγή..


Ο Μακεδονικός ολοκλήρωσε την στελέχωση του φετινού ρόστερ και πλέον θα κινηθεί για νέα μεταγραφή μόνο αν υπάρξει κάτι πολύ... δυνατό.

Πληροφορίες λένε πως αυτό το δυνατό υπάρχει. Ποδοσφαιριστής και διοίκηση  έχουν έρθει σε συμφωνία κι αν ο παίκτης δε καταλήξει σε ομάδα Γ εθνικής θα φορέσει "τα κυανόλευκα"  . Πρόκειται για το κερασάκι στην τούρτα των μεταγραφών κι αν αυτή η μεταγραφή τελικά  ολοκληρωθεί θα συζητηθεί αρκετά .

Πάντως ότι είναι να γίνει θα γίνει μέχρι την ερχόμενη Παρασκευή. 


Η ομάδα του Μακεδονικού κατά την περίοδο των καλοκαιρινών μεταγραφών κινήθηκε δυναμικά, ώστε να στελεχώσει το ρόστερ του  με καλούς νεαρούς,αλλά  και έμπειρους ποδοσφαιριστές.


Πέρα από τις μεταγραφές ο Μακεδονικός συμφώνησε με τους περισσότερους του περσινού κορμού   και έτσι το τιμ μπορεί να θεωρείται πλήρες σε όλες τις θέσεις. 

Ο Μακεδονικός φτιάχτηκε φέτος με στόχο να χαμηλώσει το μέσο όρο ηλικίας αλλά  να είναι και  ανταγωνιστικός απέναντι σε αξιόμαχους αντιπάλους.  Το σίγουρο είναι πάντως πως αυτό το ρόστερ είναι και  δυνατό αλλά και νεανικό  ρόστερ

Σχόλια