Enduro Gp 2017- Οι ξένοι "βγάζουν το καπέλο" στο Γιάννη Σιούλη (Νούλη)!!! | φωτο - βίντεο


Σας μεταφέρουμε μερικά αποσπάσματα απ τα όσα έγραψαν στην επίσημη σελίδα της διοργάνωσης enduroGp για τον 5ο αγώνα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος που διεξήχθη στα Γρεβενά

γνώστες
Φυσικά το Grand Prix Maxxis της Ελλάδα έχει λιγότερους θεατές από ένα GP στην Ιταλία, την Ισπανία ή τη Γαλλία, αλλά στην Ελλάδα υπάρχουν αληθινοί γνώστες και λάτρεις αυτού του αθλήματος. Οι Έλληνες θεατές δείχνουν μεγάλο ζήλο και τον διατηρούν φωνάζοντας το όνομα των αναβατών σε κάθε γύρο ... Εκτιμούν επίσης την ικανότητα που απαιτείται για να τρέξει κάποιος σε αυτό το επίπεδο, χειροκροτούν και ενθαρρύνουν ακόμη περισσότερο όταν ένας αναβάτης αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα. Ο Steve HOLCOMBE (GB - Beta) μας είπε: « Είναι πολύ ωραίο να έχουμε ένα τέτοιο πλήθος πίσω μας, πιστεύουμε ότι οι Έλληνες είναι πραγματικοί γνώστες ... όλοι έχουν τα αστέρια στα μάτια τους όταν έρχονται να μας συναντήσουν! »

η πιο όμορφη Xtreme
Ένα χρόνο μετά το GP της Ελλάδας που διεξήχθη κάτω από ακραίες κλιματολογικές συνθήκες (βροχή), το EnduroGP επέστρεψε στα Γρεβενά, γι τον 5ο γύρο του φετινού πρωταθλήματος. Αν οι αναβάτες πίστευαν ότι γνώριζαν το τερέν από την περσινή επίσκεψή τους, έκαναν λάθος και βρήκαν μια εντελώς νέα διαδρομή, συμπεριλαμβανομένης της Technomousse Xtreme τεστ η οποία θα παραμείνει ως μία από τις πιο όμορφες της σεζόν. Βρίσκεται στην άκρη του πράσινου ποταμού Βενέτικου, δημιούργησε πολλά προβλήματα στους αναβάτες που είχαν να παλέψουν για να ξεπεραστεί μια 100% φυσική δοκιμή με βραχώδες έδαφος. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι αυτή τη στιγμή είναι όλο και πιο δύσκολο να βρουν τέτοια όμορφα φυσικά Xtremes, ειδικά στην καρδιά του Φυσικού Πάρκου. Βγάζουμε το καπέλο στον Γιάννη Σιούλη που κατάφερε να δημιουργήσει αυτή την Xtreme υψηλού επιπέδου, σε αυτή την ειδυλλιακή τοποθεσία που θεωρείται μια από τις πιο όμορφες στην Ελλάδα.
 nulis

Ο Βασίλης Σιαφαρίκας (Honda) δεν είναι μόνο ένας από τους καλύτερους Έλληνες αναβάτες των τελευταίων ετών, αλλά και ένα από τα κύρια στελέχη στη Moto Λέσχη Γρεβενών που προεδρεύει ο Γιάννης Σιούλης ... και δημιούργησε την ειδική του cross ενώ έπαιξε επίσης σημαντικό ρόλο στη δημιουργία των άλλων δύο ειδικών.


 δειτε τα video που κατεγραψε η καμερα του greveniotis.gr αλλα και τις υπεροχες φωτο στο http://grevenart.gr/enduro-gp-greece-grevena-2017/

 greveniotis.gr 


Σχόλια