ΑΣΦ Αλεξάνδρειας – Μακεδονικός Φούφα 0-1 | φωτο - βίντεο

Δυνατό φιλικό ματς, το δεύτερο συνεχόμενο στην έδρα του, έδωσε σήμερα το απόγευμα ο Φίλιππος Αλεξάνδρειας. Υποδέχτηκε μία ακόμη δυνατή ομάδα Γ'  Εθνικής, τον Μακεδονικό Φούφα.


Ρεπορτάζ: Βασίλης Σιμόπουλος

Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα του Μακεδονικού κυριάρχησε στο παιχνίδι εξαπολύοντας φαρμακερές αντεπιθέσεις με τους δύο ταχύτατους ακραίους επιθετικούς της, δημιουργώντας παράλληλα αρκετά προβλήματα στην άμυνα της Αλεξάνδρειας. Δημιούργησε 3-4 αρκετά καλές φάσεις και σε μία από αυτές κατάφερε να προηγηθεί με κεφαλιά του Νίκου Ματούλα  στο 25′. 

Ο γηπεδούχος Φίλιππος φάνηκε να δυσκολεύεται στην ανάπτυξη του παιχνιδιού και χάνοντας την κυριαρχία στο χώρο του κέντρου δεν δημιούργησε κάποια αξιόλογη φάση. Στην  επανάληψη και με τις αρκετές αλλαγές των δύο προπονητών φυσιολογικά ο ρυθμός έπεσε, ενώ σε αυτό συνέβαλαν αρκετά και τα νεύρα που εκδηλώθηκαν μεταξύ των παικτών παρά το ότι το ματς ήταν φιλικό.

Την κόκκινη κάρτα του διαιτητή Μαλούτα αντίκρισε ο Μίμης Μπενίσκος στην επανάληψη, για απρεπή συμπεριφορά. Στα αξιοσημείωτα και ο τραυματισμός του Βαγγέλη Αβραμόπουλου στο κεφάλι, αποχωρώντας αιμόφυρτος από το γήπεδο. Πληροφορίες πάντως αναφέρουν ότι δεν έχει κάτι το σοβαρό, ούτε του τοποθετήθηκαν ράμματα. 

Συμπερασματικά για το παιχνίδι φάνηκε ότι η νεοφώτιστη ομάδα του Κώστα Παπαδόπουλου έχει να διανύσει ακόμα δρόμο μπροστά της για να δέσει ως ομάδα και να σταθεί στο δύσκολο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής.

Από την άλλη πλευρά η ομάδα του Μακεδονικού Φούφα υπό τις οδηγίες του νέου της προπονητή Γιάννη Κερλίδη, έδειξε πιο ομοιογενές και δυσκολοκατάβλητο σύνολο με γρήγορα και επικίνδυνα επιθετικά άκρα.

Διαιτητής της συνάντησης ο κ. Μαλούτας με βοηθούς τους κκ. Νησελίτη και Βαλκάνη.



emvolos.gr

Σχόλια