Τρίτη, 1 Αυγούστου 2017

1ο τουρνουά ποδοσφαίρου Δυτικής Μακεδονίας ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΕΙΣΑΙ !! - το πρόγραμμα

Την Κυριακή 20 Αυγούστου στο στρατιωτικό γήπεδο ο Μακεδονικός Κοζάνης   σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και  τον ΟΑΠΝ Κοζάνης   διοργανώνει το 1ο τουρνουά ποδοσφαίρου Δυτικής Μακεδονίας ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ  ΕΙΣΑΙ ..!! στο οποίο θα  συμμετάσχουν  εκτός του διοργανωτή Μακεδονικού Κοζάνης , ο Μακεδονικός Φούφα, ο Μακεδονικός Σιάτιστας και ο Μακεδονικός Αγίου Παντελεήμονα.
Η συμμετοχή του Μακεδονικού Βεύης ήταν αδύνατη αφού την ίδια ημέρα διεξάγεται  το σούπερ καπ ΕΠΣ Φλώρινας μεταξύ του πρωταθλητή Ερμή Αμυνταίου και του κυπελλούχου Μακεδονικού Βεύης.


Το 1ο τουρνουά ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΕΙΣΑΙ   θα είναι μια γιορτή ποδοσφαίρου και στόχος των διοργανωτών να γίνει θεσμός.

Κατά τη διάρκεια των παιχνιδιών θα κληρωθούν ένα τάμπλετ προσφορά του VodafoneShop Georgiadis ένα σέρβις αυτοκινήτου προσφορά του Συνεργείο-Ηλεκτροτεχνείο Αφοί Παπαντωνίου  και δύο εισιτήρια διαρκείας  του Μακεδονικού Κοζάνης. 

Το πρόγραμμα
Μακεδονικός Σιάτιστας - Μακεδονικός Άγιου Παντελεήμονα 4.45 - 5.15 
Μακεδονικός Σιάτιστας - Μακεδονικός Κοζάνης     5.20 - 5.50
Μακεδονικός Αγίου Παντελεήμονα - Μακεδονικός Κοζάνης  5.55 - 6.25
Μακεδονικός Φούφα -  Μακεδονικός Αγίου Παντελεήμονα 6.30 - 7.00
Μακεδονικός Φούφα  - Μακεδονικός Σιάτιστας  7.05 - 7.35 
Μακεδονικός Φούφα - Μακεδονικός Κοζάνης  7.40 - 8.10

Μακεδονικός Κοζάνης
Ο Μακεδονικός ευχαριστεί το Kozan.gr για την χορηγία των εμφανίσεων της ομάδας μας στο τουρνουά  αλλά και για  τη συνολική βοήθεια του! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.