Η Δόξα Λευκόβρυσης παίρνει μέτρα και ενημερώνει

 
Η "ΔΟΞΑ" Λευκόβρυσης είχε την πάγια τακτική να αποδεσμεύει, όσους παίκτες ζητούσαν μεταγραφή σε άλλη ομάδα, ιδίως σε ομάδα ανώτερης κατηγορίας, θεωρώντας, ότι και οι άλλες ομάδες θα κάνουν το ίδιο.


 Δυστυχώς, φέτος διαπιστώσαμε, ότι οι περισσότερες ομάδες δεν δίνουν στους παίκτες τους φύλλο μεταγραφής για την ομάδα μας, παρ' ότι ζητήθηκε τόσο από τους παίκτες όσο και από τη Διοίκηση της ομάδας, προς τις αντίστοιχες Διοικήσεις.

Μετά απ' αυτά και προκειμένου η ομάδα να ανταποκριθεί στις αγωνιστικές της υποχρεώσεις, το Δ.Σ. αποφάσισε να σταματήσει κάθε μεταγραφή παίκτη σε άλλη ομάδα, παρά μόνον εφόσον καλυφθούν οι θέσεις τους από παίκτες ίσης αξίας, από την ομάδα που επιθυμεί τη μεταγραφή ή με τις κινήσεις που κάνει η Διοίκηση για συμπλήρωση του ρόστερ.

Ειδοποιούνται όλοι οι παίκτες που έχουν δελτία στη "ΔΟΞΑ" Λευκόβρυσης και θεώρησαν αυτονόητη τη μεταγραφή τους σε άλλες ομάδες, να επιστρέψουν στην ομάδα για να συνεχίσουν την προετοιμασία τους.

 Οι προπονήσεις από αύριο 21/8 θα είναι στις 7.00 μμ. Όσοι παίκτες δεν επιστρέψουν μέχρι την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου θα χάσουν τη δυνατότητα να αγωνιστούν μέχρι να ενσωματωθούν ξανά στην ομάδα.


Στο εξής οι μεταγραφές θα γίνονται μόνο μετά από συνεννόηση της Διοίκησης της ομάδας με τη αντίστοιχη της ομάδας που επιθυμεί τον παίκτη.

Σχόλια