Παρασκευή, 4 Αυγούστου 2017

Εγκρίθηκε από το Υπουργείο η νέα ΠΑΕ Απόλλων Πόντου!


Εγκρίθηκε με σχετική απόφαση του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης η  σύσταση της νέας  ΠΑΕ  «ΑΠΟΛΛΩΝ  ΠΟΝΤΟΥ», με έδρα την Καλαμαριά.

Οι διαδικασίες ολοκληρώθηκαν, οπότε αυτό που απομένει είναι η κάλυψη του μετοχικού κεφαλαίου. Το θέμα χειρίστηκε ο δικηγόρος Κωνσταντίνος Χατζηιωάννου, που δήλωσε μεταξύ άλλων: «Από  το Υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης εκδόθηκε σχετική απόφαση με την οποία εγκρίθηκε η σύσταση της Ποδοσφαιρικής  Ανώνυμης  Εταιρείας  ( Π.Α.Ε.) και η  επωνυμία είναι η εξής: 

«ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ  ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ  ΣΥΛΛΟΓΟΣ  ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ «Ο  ΑΠΟΛΛΩΝ» ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» και  με  διακριτικό  τίτλο: «ΑΠΟΛΛΩΝ  ΠΟΝΤΟΥ Π.Α.Ε.», με  έδρα  την  Καλαμαριά  Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με όσα λέει ο Κωνσταντίνος Χατζηιωάννου, «η έκδοση της απόφασης αυτής έγινε σε χρόνο ρεκόρ, δεδομένου ότι η σχετική αίτηση  για  την  σύσταση  της  Π.Α.Ε.,  συνοδευόμενη από τα  προβλεπόμενα  από  τον  Νόμο  δικαιολογητικά  και  έγγραφα  υποβλήθηκε στο Υπουργείο την Πέμπτη 27 Ιουλίου. 

Η απόφαση για τη νέα ΠΑΕ εκδόθηκε σε λιγότερο από μια εβδομάδα και στο  γεγονός αυτό συνετέλεσε σε μεγάλο βαθμό ο πλήρης φάκελος ο  οποίος υποβλήθηκε με αποτέλεσμα να  μην υπάρχει καμία εκκρεμότητα». 

Και ο δικηγόρος της ΠΑΕ συμπληρώνει πως: «Από τη στιγμή που η νέα ΠΑΕ «ΑΠΟΛΛΩΝ  ΠΟΝΤΟΥ»  είναι πλέον  γεγονός , έχουν ήδη  ξεκινήσει  όλες οι διαδικασίες για την κάλυψη του μετοχικού κεφαλαίου αυτής. Αυτό θα γίνει μέσα στις επόμενες μέρες», ολοκλήρωσε ο κ. Χατζηιωάννου.

metrosport

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια πλέον θα δημοσιεύονται εφόσον είναι επώνυμα και από Χρήστες με Λογαριασμούς Google
Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.