Ελεύθερος από την ΑΕΠ ο Γιώργος Συμεωνίδης


Ελεύθερος τελικά έμεινε από την ΑΕΠ ο έμπειρος ποδοσφαιριστής Γιώργος Συμεωνίδης. Ενώ αρχικά είχε διαρρεύσει ότι οι δύο πλευρές τα είχαν βρει κι ο Συμεωνίδης θα συνέχιζε και τη νέα σεζόν στους Πόντιους κάπου η συμφωνία "σκάλωσε".


Όπως μας είπε ο Γιώργος Συμεωνίδης σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε  η συνεργασία δεν επήλθε τελικά,  λόγω οικονομικής διαφοράς.

Ο έμπειρος μέσος θέλησε μέσω της σελίδας μας να ευχαριστήσει την ΑΕΠ για τη συνεργασία που είχαν δηλώνοντας τα παρακάτω :

"Θέλω να ευχαριστήσω την ΑΕΠ τον προπονητή  και τους συμπαίκτες μου  για την άριστη συνεργασία που είχαμε την χρονιά που μας πέρασε.
Μαζί κατακτήσαμε τα πάντα.
Θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά τον προπονητή Γιάννη Σαμαρά για την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπο μου καθώς και τους Γιάννη Αραβόπουλο, Χρήστο Χριστοφορίδη που ήταν αυτοί που μου έδειξαν ότι ήθελαν πραγματικά να συνεχίσω να αγωνίζομαι και τη νέα σεζόν στην ομάδα.
Εύχομαι σε όλους υγεία και να πετύχουν τους στόχους που έχουν θέσει  στην Γ' εθνική"

Τέλος ο Γιώργος Συμεωνίδης μας είπε πως ήδη συζητάει με ομάδες κι από τη Γ'  εθνική αλλά κι από το τοπικό χωρίς όμως να έχει καταλήξει ακόμα σε ποια ομάδα θα συνεχίσει να αγωνίζεται. 


Σχόλια