Α’ ΕΠΣ Κοζάνης: Μακεδονικός Σιάτιστας – ΑΕ Κοζάνης 2-0 | φωτο - βίντεο

Στην κορυφή της βαθμολογίας της Α’ Κατηγορίας παρέμεινε ο Μακεδονικός Σιάτιστας που έκανε το 3 στα 3 μετά την νίκη του επί της Α.Ε. Κοζάνης με 2-0 γιά την 3η αγωνιστική.


Η ΑΕΚ αγωνίστηκε σφιτχτά στην άμυνα και προσπάθησε να περιορίσει τον Μακεδονικό, επηρεασμένη ίσως από το ευρύ 6-1 της 1ης αγωνιστικής που σημείωσαν οι γηπεδούχοι επί της Κοζάνης.



Η τακτική αυτή έδωσε καρπούς στο πρώτο ημίχρονο καθώς οι κιτρινόμαυροι έφυγαν στα αποδυτήρια με το 0-0 ενώ μάλιστα η ΑΕΚ είχε την καλύτερη φάση στο πρώτο μέρος όταν στο 32′ ο τερματοφύλακας Ζιώγας απέκρουσε θεαματικά αλλά και σωτήρια την καρφωτή κεφαλιά του Μπαλίτσα.

Πριν και μετά τη φάση αυτή ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ Παπαγερίδης απέκρουσε δύο επικίνδυνα σουτ πρώτα του Μπατσή στο 25′ και μετά του Τσακνάκη (σέντρα-σουτ) στο 37′.


Στο δεύτερο ημίχρονο ο Μακεδονικός μπήκε δυνατά από την αρχή και στο 52′ ζήτησε πέναλτυ όταν σε σέντρα του Μπατσή η μπάλα βρήκε λίγο στον Δούμα με τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται ότι βρήκε στο χέρι του αμυντικού της ΑΕΚ.


Στο 58′ μετά από σέντρα του Ταφαρλή ο Παπαγερίδης δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τη μπάλα η οποία κατέληξε στον Κώστα Μούστα που από κοντά έκανε το 1-0.


Στη συνέχεια ο Μακεδονικός πίεσε για το δεύτερο γκολ, η ΑΕΚ προσπάθησε να βγει κι αυτή στην επίθεση χωρίς όμως να απειλεί και το παιχνίδι κρίθηκε οριστικά στο 85′ όταν από κόρνερ του Ταφαρλή ο Κοζανίτης αμυντικός Κώστας Μαλούτας με καρφωτή κεφαλιά έκανε το 2-0.



ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΣΙΑΤΙΣΤΑΣ (Στράτος Καραμπατζάκης): Ζιάρας, Μούστα, Μαλούτας, Αλιατίδης, Μπατσής, Χαντάβας, Καλπακίδης (78′ Μπζιώτης), Τσακνάκης (52′ Μπόζιαρης), Χ. Τσιούκρας, Ταφαρλής, Στεργίου (88′ Βογιατζής).


Α.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ (Χάρης Βοριαζίδης): Παπαγερίδης, Κουνάβας (55′ Τρούπκος), Τρέβλας, Μαντζώλας, Μήττας, Δούμας, Παπαρίζος, Μπαλίτσας, Σαλονικίδης, Καραγεώργος, Σαράφας (83′ λ.τ. Ψιάνος).

Διαιτητής: Τσιμεντερίδης.
 Βοηθοί: Β. Ιωαννίδης, Μπέλτσου.








aekozanis.gr


Σχόλια