Β’ ΕΠΣ Κοζάνης: Πρόοδος Κομνηνών – Δόξα Βερμίου – Πύργων 3-1 | φωτο - βίντεο

Πήραν  το γειτονικό ντέρμπι τα Κομνηνά
 Με 3-1 καθάρισαν εντός έδρας τα Κομνηνά το γειτονικό ντέρμπι με αντίπαλο τους Πύργους.
 Σε ένα όμορφο παιχνίδι με πάθος, ένταση, δυνατές μονομαχίες, τέσσερα γκολ,  μια κόκκινη κάρτα αλλά και δυο  δοκάρια ( και τα δυο για τα Κομνηνά) .

Από την αρχή το παιχνίδι ήταν δυνατό και θύμισε ντέρμπι από τα παλιά
 Στα πρώτα λεπτά η Πύργοι μπήκαν δυνατά .
 Από την άλλη τα Κομνηνά ισορρόπησαν το παιχνίδι μετά το 15΄ με αποτέλεσμα να  έχουν δύο δοκάρια και σημειώσουν το γκολ στο 26΄.


Οι Πύργοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν γρήγορα και να κλείσουν το σκορ στο ημίχρονο  με 1-1.
Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε  γρήγορο ποδόσφαιρο με πάνω κάτω την μπάλα αλλά τα Κομνηνά ήταν αυτά που σημείωσαν δυο γκολ και τελικά πήραν την νίκη και τους τρεις βαθμούς που τα φέρνουν στην πρώτη θέση με 6 βαθμούς   στην βαθμολογία   του Β' ομίλου της Ε.Π.Σ. Κοζάνης .
 Να επισημάνουμε εδώ ότι από το 76΄ η Πύργοι έπαιζαν  με 10 παίκτες λόγω αποβολής απ ευθείας με κόκκινη  για εξύβριση .

Το φιλμ του αγώνα:
Πρώτη καλή ευκαιρία για τα Κομνηνά στο 3΄ όταν σε συρτή σέντρα του Γκιούρου στον Αποστολίδη αυτός δεν μπόρεσε να κάνει το πλασέ με αποτέλεσμα να διώξουν οι αμυντικοί.
Στο 7΄  τα Κομνηνά έχουν δοκάρι με τον Παντζούρη σε σουτ , μετά από  σέντρα του  Σίσκου.
Στο 11΄οι Πύργοι χάνουν μοναδική ευκαιρία με τον Αποστολίδη που μόνος του και πλάγια κάνει το δυνατό σουτ αλλά η μπάλα περνάει λίγο άουτ.
16΄Μεγάλη ευκαιρία για τα Κομνηνά με τον Παντζούρη μόνος του και μετά από σέντρα του Βρυζίδη, αυτός έκανε το πλασέ αλλά απέκρουσε ο τερματοφύλακας με δεύτερη προσπάθεια.
20΄ Έχουμε το δεύτερο δοκάρι του Σίσκου των Κομνηνών με δυνατό σουτ.
26΄ Τα Κομνηνά ανοίγουν το σκορ  με τον Βρυζίδη ο οποίος  απέφυγε έναν αμυντικό έκανε το σουτ με την μπάλα να καταλήγει στην γωνιά του τερματοφύλακα.
Η χαρά του γκολ για τα Κομνηνά δεν κράτησε και πολύ μιας και οι Πύργοι ισοφάρισαν γρήγορα με τον Βαγγόπουλο με ωραίο ψηλοκρεμαστό σουτ με την μπάλα να κτυπάει στο οριζόντιο δοκάρι και να σκάει κάτω και τον επόπτη αλλά και  τον διαιτητή να  λένε  ότι πέρασε την γραμμή.
50΄ Κόρνερ του Γεωργιάδη των Κομνηνών πήρε την κεφαλιά ανενόχλητος ο Σοιλεμές αλλά κατέληξε άουτ.
55΄ Οι  Πύργοι χάνουν ευκαιρία με τον μικρό Νίκου όταν μόνος του από πλάγια έκανε το σουτ , με τον τερματοφύλακα να πέφτει να ακουμπά την μπάλα , αυτή δεν είχε βγει, εκεί βρέθηκε ο Αποστολίδης που έκανε νέα σέντρα αλλά δεν βρέθηκε κανένας και η φάση  περνά ανεκμετάλλευτη.
65΄ Τα Κομνηνά χάνουνε ευκαιρία με τον Βρυζίδη  μετά από σέντρα του Παντζούρη δεν μπόρεσε από κοντά να κάνει το 2-1.
Και ότι δεν κατάφερε ο Βρυζίδης το κατάφερε ο Παντζούρης των Κομνηνών  πέντε λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 70΄όταν έκανε το σουτ απέκρουσε ο τερματοφύλακας αλλά του γλίστρησε η μπάλα με αποτέλεσμα να καταλήξει στα δίκτυα και να γίνει το 2-1.
76΄ Έχουμε την απευθείας κόκκινη του διαιτητή Σωτηριάδη στον αρχηγό των Πύργων  Τσαραμανίδη για εξύβριση.
78΄ Είχαμε μια μικρό ένταση μεταξύ Παρηγορίδη των Πύργων και Χατζηπαναγιωτίδη Κομνηνών με τον διαιτητή να τους δίνει από μια κίτρινη κάρτα.
87΄Τα Κομνηνά κάνουν το 3-1 με πλασέ του Σοϊλεμέ  αφού πήρε την πάσα από τον Σίσκο.



Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ Σωτηριάδης με επόπτες τους κ.κ.  Εμμανουήλ και Τσότσιας.


Συνθέσεις:
Πρόοδος Κομνηνών (Θεωδορίδης):  Αρσενίδης, Βρυζίδης, Παντζούρης (71΄Τεληγιαννίδης), Γεωργιάδης (82΄Κουτσομήτρος), Χατζηπαναγιωτίδης, Τσερμεκίδης, Σίσκος, Ίτσκος, Σοιλεμές, Ψαρράς, (61΄Καραφουλίδης), Ποζίδης (86΄ Αλεξιάδης).



Δόξα Βερμίου Πύργων (Κεχαΐδης): Ανδρονικίδης, Τακίδης, HOXHA, Πεσιρίδης Δ, Αγγελίδης, Βαγκόπουλος, Γκιούρος (50΄Νίκου), Τσαραμανίδης, Αποστολίδης, RICA (77΄Πεσιρίδης Π), Σεμερτζίδης (56΄Πεινούδης).




















Σχόλια