Α' ΕΠΣ Κοζάνης: Αναγέννηση Πτολεμαΐδας - Ακρίτες Κοζάνης 4-2 | βίντεο

 
Νίκη με ανατροπή η Αναγέννηση Πτολεμαΐδας

Με το δεξί ξεκίνησε η Αναγέννηση την χρονιά.
Αν και είχε  πολλές απουσίες η Αναγέννηση ξεκίνησε την χρονιά με το δεξί αφού κέρδισε  με ανατροπή εντός έδρας την νεοφώτιστη ομάδα των Ακριτών με 4-2.  Οι  Ακρίτες είχαν τα ηνία στο πρώτο ημίχρονο , με καλή κυκλοφορία της μπάλας , κλειστούς διαδρόμους  και με ξαφνικές αντεπιθέσεις που σε μια από αυτές ευτύχισαν να σημειώσουν το γκολ και να κλείσουν το ημίχρονο με 0-1. 

Στο δεύτερο ημίχρονο  η Αναγέννηση ανέβασε ρυθμούς , (βοήθησαν και οι αλλαγές που έκανε ο προπονητής της Αναγέννησης Χρήστος  Παππάς), με αποτέλεσμα να γυρίσει το παιχνίδι και να τελειώσει με το ευρύ  4-2.

Φάσεις και γκολ 
Πρώτη καλή φάση είχαμε για την Αναγέννηση στο 7΄ σε κόρνερ του Ανδρονικίδη  έπιασε την κεφαλιά ο αμαρκάριστος Χαραλαμπίδης αλλά η μπάλα κατέληξε λίγο άουτ.

Στο 20΄ έχουμε την μεγάλη ευκαιρία για τους Ακρίτες όταν σε ωραία πάσα του Παπαδόπουλου  ο Τζουρμανάς Δ  απέφυγε τον τερματοφύλακα αλλά άργησε να κάνει το πλασέ  με αποτέλεσμα να τον προλάβει ο Φυλάκης και να διώξει πάνω στην γραμμή.
25΄ Η Αναγέννηση ζήτησε πέναλτι  σε ανατροπή του Σωτηρίου από τον Τζουρμανά Χ με τον διαιτητή να λέει παίζετε.

Τρία λεπτά αργότερα η ομάδα των Ακριτών ανοίγει το σκορ όταν σε αντεπίθεση ο   Χαραλαμπίδης  απέφυγε τον τερματοφύλακα και με πλασέ έκανε το 0-1. 
37΄ Ωραίο σουτ του Παπαδόπουλου των Ακριτών μπλόκαρε ωραία ο τερματοφύλακας Κεχαγιάς.

56΄  Χλιαρό σουτ του Τζουρμανά Χ  μπλόκαρε ο τερματοφύλακας.
60΄ Έχουμε την ισοφάριση για την Αναγέννηση όταν σε απευθείας φάουλ του Δαλκερανίδη η μπάλα χτύπησε στο τοίχος, ξεγέλασε τον τερματοφύλακα , μετά στο οριζόντιο δοκάρι και κατέληξε στα δίχτυα για να γίνει το 1-1.

63΄ Οι  Ακρίτες  χάνουν μεγάλη ευκαιρία με τον Χαραλαμπίδη όταν πηρέ την μπάλα από το κέντρο έκανε μια ωραία κούρσα απέφυγε δυο αμυντικούς και μέσα από την μεγάλη περιοχή έκανε το πλασέ αν και πιεζόμενος μα την μπάλα να καταλήγει λίγο άουτ.
Ένα λεπτό αργότερα η Αναγέννηση κάνει το 2-1 με σουτ από κοντά του Δαλκερανίδη.
87΄ Η Αναγέννηση τριπλασιάζει τα τέρματα της με  πολύ ωραίο σουτ του Τριανταφυλλίδη στην γωνία του τερματοφύλακα.

Δυο λεπτά αργότερα οι Ακρίτες μειώνουν σε 3-2 με πλασέ από κοντά του Κουλουκίδη . 
Στο 91΄ η Αναγέννηση κάνει  το 4-2 και παλι με τον Τριανταφυλλίδη που μπήκε μόνος του πλάσαρε τον τερματοφύλακα και έκανε το τελικό 4-2.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Τσούλης, με επόπτες τους κ.κ.  Κανδυλιώτης, Μιχαηλίδης.

Συνθέσεις:
Αναγέννηση Πτολεμαΐδας (Παππάς): Κεχαγιάς, Κωστάκογλου Εμμ, Δαλκερανίδης, Ανδρονικίδης, Τσεμπερλίδης, Κοτσαφίλιος (54΄ Μούκας), Χαραλαμπίδης (90΄ Χάιτας), Αδαμίδης (46΄ Παναγιώτου), Κωστάκογλου Αγγ, Σωτηρίου (59΄ Τριανταφυλλίδης), Φυλάκης.


Ακρίτες Κοζάνης (Μαγγάκης): Ζιώγας, Κουλουκίδης, Ελευθεριάδης (70΄ Ζουλάνι), Χαριτωνίδης, Τζουρμανάς Χ, Μιχαΐλικ (70’ Κουτζιακουτζίδης), Παπαδόπουλος, TABAKU, Τζουρμανάς  Χ, KUGJ, Χαραλαμπίδης.


Στιγμιότυπα του αγώνα 


Δηλώσεις του προπονητή των Ακριτών Λεωνίδα Μαγγάκη


Δηλώσεις του προπονητή της Αναγέννησης Χρήστου Παπά για το παιχνίδι αλλά και για την "παρολίγον" συνεργασία με τον Εορδαϊκό  




Επιμέλεια ρεπορτάζ: Γιώργος Κατσίκας 
Μοντάζ: Vicky Gewrgiou

Σχόλια