Βασίλης Μπαντιάνης: Υπάρχει ισοτιμία και ισονομία στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο ;

Παίρνοντας αφορμή από το προηγούμενο παιχνίδι της ομάδος μου μέσα στη Σιάτιστα θα ήθελα με όλο το σεβασμό προς την ΕΠΣ Κοζάνης, την διαιτησία και την πειθαρχική επιτροπή να θέσω μερικά ερωτήματα που δεν απασχολούν μόνο εμένα αλλά και όλους όσους ασχολούνται με το ποδόσφαιρο της περιοχής μας.


Κύριε Τσιμεντερίδη Θόδωρε,  ακούσαμε πολλές φορές να λέτε πως μια κακή διαιτησία τιμωρείται σιωπηλά χωρίς να ανακοινώνεται όπως ανακοινώνονται οι τιμωρίες ποδοσφαιριστών και  παραγόντων.

Σ'  ένα παιχνίδι παίρνουν μέρος ποδοσφαιριστές, παράγοντες διαιτητές και φίλαθλοι.
Ολονών τα λάθη σ έναν αγώνα  πληρώνονται είτε με χρηματικές ποινές είτε με αγωνιστικές.
Πώς αλήθεια πληρώνουν τα λάθη τους οι διαιτητές; Επιβραβεύοντας τους με το να σφυρίζουν ακόμα και  διπλούς αγώνες την επόμενη Κυριακή;

Στον αγώνα της Κοζάνης  με την Σιάτιστα χωρίς βέβαια να μειώνω τη νίκη της,  παρασύρθηκα  σ' ένα σοβαρό λάθος του επόπτη (δεν είδε καταφανέστατο  οφσάιντ από το οποίο σημειώθηκε το τρίτο γκολ της Σιάτιστας) και διαμαρτυρήθηκα  έντονα με βαριούς  χαρακτηρισμούς.

Αποβλήθηκα δικαίως και τιμωρήθηκα ακόμα πιο δίκαια από την πειθαρχική επιτροπή με 25 ημερολογιακές ημέρες.

Ο επόπτης κύριος Λαμπριανίδης πως τιμωρήθηκε αλήθεια από το σοβαρό λάθος που έκανε ; (υπάρχει βίντεο).

Παίζοντας την  επόμενη αμέσως αγωνιστική παιχνίδι (Απόλλων Αυλών – Πρόοδος Μεταξά -  Πελετίδης, Λαμπριανίδης, Ελευθεριάδης )
Αυτό δε λέγεται τιμωρία αλλά επιβράβευση! 
Εδώ μάλλον δεν υπάρχει ισονομία αλλά αδικία κύριε Τσιμεντερίδη.
Με σεβασμό προς το  πρόσωπο σας και το έργο σας Βασίλης Μπατιάνης 

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.