Εορδαϊκός, τέλος - Από κει και πέρα τι ; Που θα έχει δικαίωμα ο Εορδαϊκός να συμμετάσχει του χρόνου αν το θελήσει; Αλλά και η κόντρα καλά κρατεί ...


Όπως γράψαμε σε προηγούμενο άρθρο μας ο Εορδαϊκός τελικά δεν κατεβαίνει στο πρωτάθλημα της Γ'  εθνικής. Όπως μάθαμε σήμερα χθες κιόλας  η επιτροπή  έστειλε στη ΕΠΟ έγγραφο αδυναμίας συμμετοχής του Εορδαϊκού κι έτσι δε θα υπάρξουν οι γνωστές επιπτώσεις στα τοπικά πρωταθλήματα της ΕΠΣ Κοζάνης (με το να υποβιβαστούν δηλαδή περισσότερες ομάδες).


Από κει και πέρα όμως τι συμβαίνει στον Εορδαϊκό ; 

Αν ο Εορδαϊκός  λοιπόν που όπως φαίνεται δε θα κατέβει φέτος σε κανένα πρωτάθλημα, του χρόνου σύμφωνα με τον ΚΑΠ (Βασικές αλλαγές Κανονισμών περιόδου 2017-2018)  αν θελήσει να συμμετάσχει,  θα έχει δικαίωμα να δηλώσει στην Β'κατηγορία ΕΠΣ Κοζάνης.

13) Σωματείο που για οποιοδήποτε λόγο δε δηλώνει συμμετοχή στο πρωτάθλημα που δικαιούται (π.χ. Γ΄ Εθνική ) , ούτε κατέρχεται να αγωνιστεί καθόλου τη ν ίδια αγωνιστική περίοδο στην αμέσως κατώτερη κατηγορία , που λόγω της μη δηλώσεως του , θα δικαιούταν να συμμετάσχει (π.χ. Α΄ Τοπικό) την επόμενη αγωνιστική περίοδο , εφόσον θελήσει να αγωνιστεί , δύναται να συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της αμέσως κατώτερης κατηγορίας (π.χ. Β΄ Τοπικό).

Η Κόντρα καλά κρατεί ..
Η κόντρα πάντως πρώην  διοίκησης και νυν επιτροπής  στον Εορδαϊκό καλά κρατεί .
Ο κ Σάββας Λιάμης επενδυτής τα τελευταία χρόνια στην ομάδα επικοινώνησε μαζί μας για να ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα που γράφτηκαν σε ΜΜΕ της Θεσσαλονίκης από τον κύριο Ιωακείμ Ρουσσάκη για δήθεν χρέη της ομάδας. 

Διάβασα έκπληκτος  μας είπε πως η επιτροπή σωτηρίας βρήκε χρέη παντού.
Μεγάλο ψέμα κύριε Ρουσσάκη , η ομάδα είναι καθαρή και δε χρωστάει σε κανέναν επαγγελματία στην Πτολεμαΐδα.

Μου έκανε εντύπωση που ανακαλύψατε χρέη μετά από μέρες που αναλάβατε να σώσετε τον Εορδαικό. Δεν σας είχε ενημερώσει από πριν ο κ Μαυροφρύδης για τυχόν χρέη ; 
Πέντε χρόνια μέλος της διοίκησης ήταν και  ξαφνικά μόλις καταλάβατε ότι χρειάζονται χρήματα κι όχι παχιά λόγια να κατεβείτε στο πρωτάθλημα ανακαλύψατε χρέη ; 

Εκτεθείκατε  στον κόσμο της Πτολεμαΐδας αλλά εκτέθηκαν και πρόσωπα που σας πίστεψαν  και  προσπάθησαν  να δηλώσει εκπρόθεσμα ο Εορδαϊκός συμμετοχή.
Το καλύτερο που θα κάνετε είναι να μη  μιλάτε πλέον για Εορδαϊκό και ποδόσφαιρο.  Αρκετή ζημιά κάνατε και στα δύο.



Σχόλια