«Να βοηθήσω την Ρόδο να ανέβει στις επαγγελματικές κατηγορίες»

 
Για την μετεγγραφή του στην ομάδα της Ρόδου, αλλά και για τους στόχους του με τους «πράσινους» αναφέρθηκε με δηλώσεις του στο News12.gr ο νέος επιθετικός της ομάδας, Βασίλης Πάλλας. Ο παίκτης μίλησε για τον Πάρη Ανδράλα, ενώ έστειλε το δικό μήνυμα στον φίλαθλο κόσμο της ομάδας.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Βασίλης Πάλλας:

Γιατί επέλεξες την ομάδα της Ρόδου και ποιοί είναι οι προσωπικοί σου στόχοι για την νέα αγωνιστική περίοδο;
«Ήρθα στην ομάδα της Ρόδου χωρίς δεύτερη σκέψη. Ο τρόπος που με προσέγγισαν οι άνθρωποι της ομάδας, όπως και οι στόχοι που έχουν θέσει που δεν είναι άλλοι από την άνοδο στη Β’ Εθνική, έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην απόφαση μου. Προσωπικά θέλω να βοηθήσω τα μέγιστα και να βάλω και εγώ ένα λιθαράκι σε αυτή την προσπάθεια που γίνετε, ώστε να ανέβει η Ρόδος στις επαγγελματικές κατηγορίες».

Ποιά είναι η άποψη σου για τον προπονητή της ομάδας Πάρη Ανράλα;
 «Θεωρώ ότι έγινε η καλύτερη επιλογή στο θέμα του προπονητή. Είναι φιλόδοξος και έχει πολύ όρεξη για δουλειά. Άλλωστε έδειξε το έργο του και την περσινή χρονιά, που μέτρησε ένα πολύ καλό σερί επιτυχιών με την ομάδα της Προοδευτικής».

Ποιό είναι το μήνυμα που θα ήθελες να στείλεις στον κόσμο της ομάδας;
«Θέλω να ξέρει ο κόσμος ότι όταν έρχεται στο γήπεδο θα βλέπει μια ανταγωνιστική ομάδα που θα παίζει ελκυστικό ποδόσφαιρο. Θέλουμε τον κόσμο κοντά μας, ώστε να μας στηρίξει σε αυτήν την δύσκολη προσπάθεια και όλοι μαζί στο τέλος της χρονιάς να πανηγυρίσουμε την άνοδο της ομάδας».


Αλέξανδρος Σιδερής - news12.gr

Σχόλια