Βόλεϊ - Φιλικό: Γ.Σ. Κοζάνης - Πρωταθλήτριες Πεύκων

Γυναικείο ΣΕ ΚΑΛΟ ΔΡΟΜΟ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ. ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΕ ΣΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΤΑ ΠΕΥΚΑ

 Έγινε το πρώτο και πολύ σημαντικό φιλικό της νεανικής Γυναικείας ομάδας του Γ.Σ. Κοζάνης με αντίπαλο την ομάδα της Θεσσαλονίκης Πρωταθλητές Πεύκων.
Η εικόνα του της ομάδας μας το Σάββατο μας γεμίζει περηφάνια και προσδοκίες γιατί αυτή η ομάδα του Τιτέλη και ταλέντο έχει και διάθεση για δουλειά και βελτίωση. 

Αλλά κυρίως νιώθουμε ότι ο αγωνιστικός προγραμματισμός εξυπηρετείται σωστά, καθώς, οι αθλήτριες προετοιμάζονται όπως ακριβώς πρέπει κάτω από την καθοδήγηση του προπονητή τους και ασφαλώς μέσα στο πλαίσιο των ικανοτήτων τους που έδειξαν σε πολλές στιγμές και στο φιλικό με την ομάδα της Θεσσαλονίκης. 

Με αγάπη κι ανιδιοτέλεια, χωρίς πολλά λόγια αλλά με ουσία και μεράκι, το τμήμα Γυναικών του Γ.Σ.Κοζάνης αναπτύσσεται διαρκώς και μέρα με τη μέρα γίνονται όλο και καλύτερες οι κοπέλες μας που θα σηκώσουν στους ώμους τους την ομάδα στο πρωτάθλημα της περιόδου 2017-18. Το παιχνίδι του Σαββάτου έγινε στα πλαίσια της μεταγραφής με υποσχετική για ένα χρόνο στα Πεύκα της Ελισάβετ Παφίλη.

 Ήταν μια συμφωνία της Διοίκησης και του προέδρου Δ.Παφίλη με τον Πρόεδρο των Πεύκων προκειμένου να κλείσει η μεταγραφή. Παρόμοιες συμφωνίες έχουν γίνει και με άλλες ομάδες όπου αγωνίζονται αθλήτριες του Γ.Σ.Κοζάνης.

 Για την ιστορία αν και δεν έχει σημασία το αποτέλεσμα η ομάδα μας έχασε με 1-3 σετ, από την πολύ πιο έτοιμη και πιο έμπειρη ομάδα των Πεύκων. Υπήρχε μεταξύ των δύο ομάδων μεγάλη διαφορά και ηλικίας, αλλά και ποιότητας μια που η αντίπαλη ομάδα ουσιαστικά ανήκει στην Α2. 

Ωστόσο οι δικές μας αθλήτριες ήταν μαχητικές, ήταν αγωνιστικές, είχαν πάθος και πείσμα πάλευαν όλες τις μπάλες σε άμυνα και επίθεση και ικανοποίησαν με την απόδοση τους τον κόσμο που ήταν πολύς σε αυτό το φιλικό. 

*Διαιτήτευσε ο Γιώργος Ντέρος με β΄ διαιτητή την αθλήτρια του Συλλόγου μας Δήμητρα Φασούλα. 
*Από την διοίκηση το παρών έδωσαν ο Πρόεδρος κ. Δ.Παφίλης, ο Αντιπρόεδρος κ. Γ.Ντέρος, ο Ταμίας κ. Π.Μουτσιούνας και οι σύμβουλοι: Ε.Αλεξόπουλος και Γ.Σιώλιας. 
Στις κερκίδες του γηπέδου βρέθηκαν για το φιλικό του Σαββάτου οι προπονήτριες μας: Βάσω Παγούνη και Μάρθα Ματσαρίδου με αρκετές από τις αθλήτριες των τμημάτων τους που παρακολούθησαν τις…μεγαλύτερες αθλήτριες του Συλλόγου να αγωνίζονται. 

*Πριν ξεκινήσει το φιλικό η Διοίκηση του Συλλόγου μας μοίρασε στις αθλήτριες προπονητικές μπλούζες που είναι προσφορά της χορηγού Σίλης Κουκουλοπούλου. 

*Μετά το τέλος του αγώνα το Δ.Σ. κέρασε τις φιλοξενούμενες αθλήτριες των Πεύκων σάντουιτς και χυμούς από το κυλικείο του ΔΑΚ. Γ.Σ.ΚΟΖΑΝΗΣ (κόουτς Δ.Τιτέλης): Καρυπίδου, Τσανακτσή, Ερκέκογλου, Σαχπαζίδου, Τσουτζίδου, Μαυροματίδου , Δύντσικου ,Ντέρου , Παφίλη, Ζυμάρα, Τότσκα, Παπαζήση , Κυρατζίδου, Πάπιστα, Κανίνα.

Γ.Σ. Κοζάνης



















Σχόλια