Β' ΕΠΣ Κοζάνης: Αίας Μικροβάλτου - Κένταυρος Πρωτοχωρίου 0-1 | φωτο βίντεο

Το πάλεψε, αλλά δεν κατάφερε να πάρει κάτι θετικό ο Αίας Μικροβάλτου, απέναντι στην πρωτοπόρο του 1ου ομίλου της β’ κατηγορίας ΕΠΣΚ ομάδα του Κένταυρου Πρωτοχωρίου (έκανε το 6 στα 6!), το ηλιόλουστο απόγευμα της Κυριακής 22 Φεβρουαρίου 2017, στο γήπεδο του Τρανοβάλτου.




Η γηπεδούχος ομάδα του Μικροβάλτου στο πρώτο ημίχρονο ήταν ιδιαίτερα ανταγωνιστική δημιουργώντας δυο πολύ καλές ευκαιρίες για να σημειώσει τέρμα, ρίσκαρε προς το τέλος του αγώνα για την ισοφάριση αφήνοντας κενά στην άμυνά της, αλλά το αποτέλεσμα δεν άλλαξε και παρέμεινε όπως είχε διαμορφωθεί από το 39’, όταν ο Νίκος Αδαμίδης με κοντινό σουτ-κεραυνό μετά από απόκρουση της άμυνας, τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι, αναπήδησε στο έδαφος, ξαναχτύπησε στο δοκάρι και κατέληξε στα δίχτυα. Ένα πραγματικά εκπληκτικό σε εκτέλεση γκολ!

Με τέτοιες καλές εμφανίσεις (μετά το εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο εναντίον της Άνω Κώμης την προηγούμενη αγωνιστική), η ομάδα του Αίαντα φαίνεται ότι θα βρει το δρόμο των επιτυχιών και δεν θα κινδυνεύσει, παρά τη σημερινή δυσμενή βαθμολογική της θέση.


Πολύ καλή η διαιτησία των Κουτσώνα, Λαμπριανίδη, Σπέντζα.



Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΙΑΣ ΜΙΚΡΟΒΑΛΤΟΥ (Σταθόπουλος Τάκης): Στράτος Ηλ., Μάντσης Ορ., Λάμπρος Χ. (46’ Παπαδόπουλος Ι.), Κοζικόπουλος Αθ., Βλαχάβας Π., Εσμεράλντο, Γκουτζιομήτρος Θ., Χάκα Λ., Μάνος Ντ. (70’ Μαρκόπουλος Β.), Γιαννόπουλος Ανδ., Μίχος Γ. (60’ Χατζόπουλος Β.).

ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΠΡΩΤΟΧΩΡΙΟΥ: Παρχαρίδης Χ., Ervi,Πεκιαρίδης Ε., Χρυσοστομίδης Α., Αδαμίδης Ν., Χατζαβερίδης Ε., Κυριακίδης Δ. (70’ Γεωργιάδης), Ζιάκας Κ. (46’ Τζούλης), Παρχαρίδης Ι., (85’ Κορδοπάτης), Τσολάκης Πολ., Μαυρόπουλος Κ..

περισσότερες φωτο στο  mikrovalto.gr  

Σχόλια