Γ' ΕΠΣ Κοζάνης: Αστραπή Κλείτου - Δάφνη Πολυμύλου 0-2

Πήρε το ντέρμπι της πρεμιέρας  η Δάφνη Πολυμύλου κόντρα στην Αστραπή Κλείτου
Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα της Γ κατηγορίας ΕΠΣ Κοζάνης η Δάφνη Πολυμύλου κερδίζοντας εκτός έδρας την Αστραπή Κλείτου με σκορ 0-2.

Ήταν ένα ντέρμπι από τα παλιά ..Δύναμη πάθος σκληρές μονομαχίες και πολύς κόσμος να το παρακολουθεί.

Μόλις στο 3' οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι με τον Ταϊγανίδη.
Το  εκτέλεσε ο Μελίδης Αλ. αλλά ο τερματοφύλακας του Κλείτου πέφτει σωστά και αποκρούει.

Στο 17' κόκκινη στον τερματοφύλακα Παπαδόπουλο  της Αστραπής , όταν η Δάφνη βγήκε στην αντεπίθεση μετά από κάθετη του Μελίδη Αλ. ο Ταϊγανίδης θα περάσει τον Παπαδόπουλο ο οποίος  λίγο έξω από την περιοχή θα τον ανατρέψει.

Στο 26' κόρνερ για τον Πολύμυλο στο πρώτο δοκάρι θα πεταχτεί ο Μαυρουδής και με πλασέ αφού η μπάλα θα βρει και σε αντίπαλο θα καταλήξει στα δίχτυα για το 0-1.
Στο δεύτερο μέρος η Δάφνη Πολυμύλου εκμεταλλευόμενη και την αριθμητική της υπεροχή θα ανεβάσει στροφές και στο 70' θα κερδίσει  κόρνερ με τον   Μαυρουδή να γράφει το 0-2.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν καλές στιγμές και με τον Χατσίδη, Ταϊγανίδη Κ. και Τεντζίδη.

Να σημειώσουμε ότι πριν το παιχνίδι έγινε και  ο Αγιασμός της Αστραπής Κλείτου για μια καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία!

Αστραπή Κλείτου: Παπαδόπουλος, Μπόλος, Κεχαΐδης Τ, Κεχαΐδης, Τσαβδαρίδης, Χουιλίδης, Σπυριδόπουλος, Ευθυμιάδης, Χριστοφορίδης, Φερλαχίδης, Κεχαΐδης.

Δάφνη Πολυμύλου:  Σπυριδωνίδης, Αβραμίδης, Μελίδης Λ, Πλιάκης, Νατσαρίδης, Τεντζίδης, Μελίδης Αλ, Ταϊγανίδης Γ (80' Σκόρδας), Σταυρίδης, Μαυρουδής, Ταϊγανίδης Κ (60' Χατσίδης).

Διαιτητής: Γκόγκος
Βοηθοί: Ελευθεριάδης, Χατζηγεωργίου
Μ.Α.



Σχόλια