Γ' Εθνική: Νίκησε και έπιασε κορυφή ο ΦΟΥΦΑΣ ! - Μακεδονικός Φούφας - Αστέρας Παραποτάμου 1-0 | βίντεο στιγμιότυπα και δηλώσεις


Σε ένα πολύ όμορφο παιχνίδι και από τις δυο ομάδες , με ιδανικές καιρικές συνθήκες, πλούσιο θέαμα που άφησε ευχαριστημένους όλους τους φιλάθλους που βρέθηκαν στις κερκίδες του γηπέδου της Πτολεμαΐδας Αιμίλιος Θεοφανίδης και στο τέλος να κερδίζει η καλύτερη ομάδα του γηπέδου. 

Η ομάδα του Αστέρα Παραποτάμου είχε με το καλημέρα πολύ σημαντική ευκαιρία να προηγηθεί όπως και στην αρχή του δεύτερου μέρους με το δοκάρι που είχε. Ο Μακεδονικός Φούφας ήταν πραγματικά καταιγιστικός και στο πρώτο ημίχρονο θα μπορούσε να πετύχει αρκετά τέρματα αν οι επιθετικοί του ήταν λίγο πιο προσεκτικοί στη τελική προσπάθεια. 



Στο δεύτερο μέρος ο Φούφας μπήκε και πάλι πολύ δυνατά έδειξε ότι ήξερε τι ζητούσε και το πέτυχε ο Ματούλας στο 59’ μετά από ασίστ του Τοπάλη. Μετά το 1-0 υπήρξαν πολλές ακόμα φάσεις για να διευρυνθεί το σκορ αλλά όλες οι ευκαιρίες που δημιουργήθηκαν δεν καρποφόρησαν.

Μακεδονικός Φούφας - Αστέρας Παραποτάμου 1-0

Διαιτητές : Ζαμπάλας (Σ.Δ. Ηπείρου) Στεφούλης (Σ.Δ. Γρεβενών) Αντωνίου (Σ.Δ. Ηπείρου).

Συνθέσεις:
Μακεδονικός Φούφας (Κερλίδης) : Δημητριάδης, Σιδηρόπουλος, Χαραλαμπίδης , Φωτιάδης, Τζουβάρας, Ασλαμπάλογλου, Τσικόπουλος(85’ Καρασιούνας), Δούφας (61’ Καλογιαννίδης), Γκελοσάνη (81’ Κοπατσάρης) ,Τοπάλης, Ματούλας (65’ Χάιτας)

Αστέρας Παραποτάμου (Σωτηρίου) : Πάντος, Σουλιώτης, Πανάγου, Μητσέλος Α., Μητσέλος Σ., Μπάρκας, Κάσο, Παπανδρέου (68’ Διαμαντής), Γκόλιας, Γάκης (59’ Μάκος), Γιαννακός (85’ Καλέσης).

Γραφείο Τύπου 
Μακεδονικού Φούφα

Σχόλια