Γ' Εθνική: Δόξα Κρανούλας - ΑΓΣ Καστοριάς 1-0


«Έμφραγμα» της Καστοριάς στα… χασομέρια!

Στο 90’+4’ δέχθηκαν οι «γουναράδες» το γκολ της ήττας τους με 1-0 από τη «Δόξα» στην Κρανούλα, εκφράζοντας, ωστόσο, έντονες διαμαρτυρίες για την απόφαση του διαιτητή κ. Στυλιανού να μη σφυρίξει επιθετικό φάουλ του σκόρερ Γκέκα στον Νίνο.



Στην Κρανούλα, κόντρα στην τοπική «Δόξα», οι «γουναράδες» έχασαν την ευκαιρία να «γράψουν» τον πρώτο βαθμό στο ενεργητικό τους, μιας και στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης (90’+4’) δέχθηκαν το γκολ της τέταρτης κατά σειρά ήττα τους με σκορ 1-0, με αποτέλεσμα να παραμείνουν στον… πάτο της βαθμολογίας.

Αναφορικά, τώρα, με το παιχνίδι αυτό καθαυτό, αλήθεια είναι, ότι το Καστοριανό συγκρότημα έδειξε σημάδια αγωνιστικής βελτίωσης σε σχέση με τους προηγούμενους αγώνες του, όμως, όπως προαναφέρθηκε, δεν κατάφερε να αποφύγει την ήττα, σε ένα- κατά τ’ άλλα- ματς, που δεν κινδύνεψε με σοβαρή παραβίαση της εστίας του, κύρια στα λεπτά της επανάληψης, πλην του γκολ (1-0) στο 94’, για το οποίο, ωστόσο, υπήρξαν έντονες διαμαρτυρίες από τους «γουναράδες» στον διαιτητή κ. Στυλιανό, υποστηρίζοντας πως είχε προηγηθεί επιθετικό φάουλ από τον Γκέκα στον Νίνο πριν ο πρώτος στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Κράτσιου.

Ήταν, τέλος, μια ήττα για τους «ερυθροκίτρινους» που προέκυψε από το… πουθενά, καθότι, όπως προαναφέρθηκε, ελέω του «πλαστού» γκολ που δέχθηκαν στα χασομέρια, υποχρεώθηκαν να φύγουν από το γήπεδο της Κρανούλας με την πίκρα στα χείλη και με το παράπονο ότι ο διαιτητής κ. Στυλιανός «έσπρωξε» τους  Γιαννιώτες στη νίκη, που, άλλωστε, βάσει της εικόνας τους στο παιχνίδι, δεν τη δικαιούνταν.

Ρεπορτάζ: Δαμιανός Δέλλιος

Σχόλια