Β’ ΕΠΣ Κοζάνης: Ερμής Ασβεστόπετρας – Δαναοί Κοζάνης 1-1 | βίντεο

Tσίμπησαν το βαθμό οι  Δαναοί στην Ασβεστόπετρα

Το βαθμό της ισοπαλίας τσίμπησαν οι μικροί των  Δαναών μέσα στην Ασβεστοπέτρα με αντίπαλο τον Ερμή με 1-1.


Σε ένα μέτριο παιχνίδι που έγινε κάτω από βροχή και αέρα οι δυο ομάδες δεν μπόρεσαν να προσφέρουν καλό θέαμα . 
Οι φιλοξενούμενοι αιφνιδίασαν και   προηγήθηκαν  με ωραίο σουτ του Γεωργιάδη .
 Από την άλλη η Ασβεστόπετρα αν και έχασε κάποιες ευκαιρίες κατάφερε τελικά να ισοφαρίσει λίγο πριν το τέλος του ημίχρονο με τον Μαρκόπουλο μετά από ωραία ενέργεια και σουτ.  Έτσι έληξε το πρώτο ημίχρονο με 1-1.
Στο δεύτερο είχαμε από μια καλή ευκαιρία και για τις δυο ομάδες .

Φάσεις και γκολ:
Πρώτη καλή ευκαιρία είχαμε για την Ασβεστόπετρα στο 13΄ σε κεφαλιά του Μαρκόπουλου μετά από σέντρα του Δεληγιάννη  να μπλοκάρει ασθενώς ο τερματοφύλακας και να διώχνουν στην συνέχεια οι αμυντικοί.
Στο αμέσως επόμενο λεπτό οι Δαναοί χάνουν ευκαιρία  με τον Κρικέλη  που μόνος μπήκε στην περιοχή έκανε το σουτ αλλά στην έξοδο απέκρουσε με το πρόσωπο του ο τερματοφύλακας .
25΄Εχουμε το 0-1 για τους Δαναούς με τον Γεωργιάδη με σουτ κ αφού  η μπάλα  χτύπησε πρώτα στο δοκάρι και μετά στα δίκτυα.
31΄ Η  Ασβεστοπέτρα χάνει ευκαιρία με τον Μαρκόπουλο που αν και μόνος του έκανε το σουτ αλλά η μπάλα χτυπάει στα πόδια του τερματοφύλακα.
33΄Ωραια ενέργεια του Μαρκόπουλου της Ασβεστόπετρας που τσίμπησε την μπάλα μπροστά από τον τερματοφύλακα  μετά από πάσα αλλά κατέληξε άουτ.
44΄ Ότι  δεν κατάφερε ο Μαρκόπουλος με τις παραπάνω ευκαιρίες το κατάφερε λίγο πριν την λήξη όταν και πάλι από ωραία ενέργεια τσίμπησε την μπάλα από δυο αντιπάλους έκανε το σουτ και ισοφάρισε σε 1-1 για την Ασβεστόπετρα.
Στο 50΄ σουτ του  Μαρκόπουλου από πλάγια απέκρουσε ο τερματοφύλακας των Δαναών.
75΄ Χλιαρό πλάσε του Στεργίου από πλευράς Δαναών απέκρουσε ο τερματοφύλακας της Ασβεστόπετρας και απομάκρυναν οι αμυντικοί.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ Γεωργιάδης με επόπτες τους κ.κ Μιχαηλίδη και Κάμπερ.

Συνθέσεις :

Ερμής Ασβεστόπετρας (Μίμτσης): Σαχανίδης, Δεληγιάννης, Ιωσιφίδης( 64΄ Γκαγκανιάρας  Δημ), Γκαγκανιάρας Κ( 75΄ Νίκου), Τζουβάρας, Σαββίδης, Γκαγκανιάρας Χρ, Χινδιρίδης, Γοτουχίδης( 88΄Δήνος), Ακριτίδης, Μαρκόπουλος.


Δαναοί Κοζάνης ( Λεωνιδάκης): Κουτσιάρης, Σαββούδης, Δαζάνης, Χατζής, Εμμανουηλίδης, Τσιπλίνας, Κρικέλης( 64΄Μεντεσίδης), Γεωργιάδης, Παπαθωμάς( 75΄Τοτικίδης), Στεργίου, Καλημέρης(89΄Στάθης).


Σχόλια