Α’ ΕΠΣ Κοζάνης: ΠΑΟ Κοίλων Κοζάνης – Φ.Σ. Κοζάνη 1-4 | φωτο


Νίκη με ανατροπή 1-4  πέτυχε η ομάδα της Κοζάνης μέσα στα Κοίλα με αντίπαλο τον πολύ δυνατό φέτος ΠΑΟΚ.

Το παιχνίδι είχε ένταση νεύρα και δύο όψεις.  
Οι γηπεδούχοι μπήκαν με όρεξη και ποδοσφαιρικό θράσος στο παιχνίδι και προηγήθηκαν  στο ημίχρονο με 1-0. 

Οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν την απόδοσή τους στο δεύτερο μέρος και με αντεπίθεση διαρκείας γύρισαν το ματς και πήραν τους τρεις πολύτιμους βαθμούς .
Αρκετά παράπονα εξέφρασαν και οι δύο ομάδες για την διαιτησία.

Από τον ΠΑΟΚ Κοίλων τα παράπονα εστιάζονται σ’  ένα πέναλτι που όπως υποστηρίζουν δε τους δόθηκε αλλά και στην ανοχή του διαιτητή στα σκληρά μαρκαρίσματα που δέχθηκαν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας.  

Ενώ τα παράπονα της Κοζάνης ήταν για τα δύο ακυρωθέν γκολ που πέτυχε στο Α' μέρος.

Το φιλμ του αγώνα
Στο 9' ο Καλιακούδας ωραία προσπάθεια, θα βγάλει τη σέντρα , η μπάλα θα φτάσει στον Νάστο Ν που από κοντά έπιασε το σουτ για να αποκρούσει ωραία ο Κοκκινίδης.
Στο 11' ο Αροσβίλι στον Αθανασιάδη , μέσα στην περιοχή και πλάγια θα σουτάρει και θα αιφνιδιάσει τους πάντες για το 1-0.
Στο 24' η Κοζάνη θα σημειώσει γκολ με τον Τραυλό αλλά θα ακυρωθεί ως οφσάιντ από τον κ. Τζιουβάρα.
Στο 27' ο Κοτζατίσογλου θα πετύχει γκολ αλλά θα σημειωθεί οφσάιντ από τον επόπτη. 
Στο 40' σέντρα Τραυλού κεφαλιά Πουτογλίδη , άουτ.
Στο 44' ο Δούμας μέσα στην περιοχή θα σουτάρει για να αποκρούσει ο Παπακώστας.
Στο 50' ο Φωλίνας, - ο οποίος έδινε το τελευταίο παιχνίδι με τα χρώματα της Κοζάνης , πήρε μεταγραφή στην Ανατολή στα Γιάννινα παράλληλα με τις σπουδές του- έβγαλε τετ α τετ τον Δούμα που θα πλασάρει και θα κάνει το 1-1.
Στο 53' παράλληλη σέντρα του Κοτζατίσογλου, σουτ  του Δούμα , ωραία πέφτει και σώζει ο Παπακώστας.
Στο 59' ο Κοτταρίδης θα κλέψει λίγο έξω από την περιοχή, θα σπάσει τη μπάλα από πλάγια και στην προσπάθεια του ο Κόνι  να απομακρύνει θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το 1-2.  
Στο 61' κεφαλιά πάσα Φωλίνα στον Δούμα , σουτ μέσα από την περιοχή , άουτ.
Στο 72' ο Αλμασίδης θα βρεθεί στο έδαφος μέσα στην περιοχή, οι γηπεδούχοι θα ζητήσουν πέναλτι, ο διαιτητής θα συνεχίσει το παιχνίδι.
Στο 73' σέντρα Τραυλού, μόνος ο Κοτζατίσογλου , σουτ αποκρούει ο Παπακώστας , το ριμπάουντ ο Δούμας που από κοντά θα γράψει το 1-3.
Στο 75' κόκκινη στον Κοτταρίδη για σκληρό μαρκάρισμα.
Στο 77' φάση διαρκείας στην εστία του ΠΑΟΚ .
Ο Τραυλός ωραία στο Δούμα , σουτ από κοντά σώζει ο Παπακώστας, νέο πλασέ, η μπάλα στο δοκάρι και στην επαναφορά ο Μαλούτας θα γράψει το τελικό 1-4.

ΠΑΟ Κοίλων Κοζάνης (Τσέπουρας):  Παπακώστας, Κόνι (62’ Γκόγκος), Αλμασίδης, Μυλωνάς (71’ Κουϊμτζίδης), Νάστος Στ., Καραγιώργος, Νάστος Ν., Καστάμης, Καλιακούδας (62’ Τσατσόπουλος) , Αροσβίλι, Αθανασιάδης (21’  α.α. Αγγέλου).  


Φ.Σ. Κοζάνη (Παπαδόπουλος): Κοκκινίδης, Τρομπούκης, Φωλίνας (88’ Ποσινακίδης Π.), Λιθοξόπουλος, Πουλατσόγλου (86’ Αποστολίδης), Τσικόπουλος, Κοτζατίσογλου (84’ Σαμαράς), Κοτταρίδης, Πουτογλίδης (62’ Μαλούτας), Τραυλός, Δούμας.


Διαιτητής: Κουτσώνας
Βοηθοί: Τζιουβάρας, Παπαδόπουλος Χρ. 




Σχόλια