Γ’ Εθνική: Δόξα Κρανούλας - ΑΕ Ποντίων 3-2


 Η ΑΕΠ Καραγιαννίων ξεκίνησε εκπληκτικά τον αγώνα καθώς πήρε προβάδισμα στο σκορ μόλις στο 6ο λεπτό της αναμέτρησης με τον Μπουρτουζάν  να κατεβάζει ωραία τη μπάλα  και με σουτ στην απέναντι γωνία να κάνει  το 0-1 για τους φιλοξενούμενους.


Στο 20' ήρθε το 0-2 με τον Δημητριάδη να παίρνει την κεφαλιά στην περιοχή της Δόξας στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα. Η Δόξα ξύπνησε μετά το 30', πήρε τον έλεγχο του παιχνιδιού και στο 40' έκανε το 1-2 με τον Νάσιο να παίρνει την κεφαλιά μετά την σέντρα του Ζδράβα. Κλείνοντας το ημίχρονο με αυτό το σκορ.

 Η Δόξα ξεκίνησε το 2ο ημίχρονο όπως έκλεισε το 1ο και ευτύχησε να πετύχει το γκολ της ισοφάρισης στο 10ο λεπτό του 2ου ημιχρόνου με τον Τσουμάνη να εκτελεί κόρνερ και τον Γκόλια να γίνεται τελικός αποδέκτης της μπάλας ο οποίος με κεφαλιά έκανε το 2-2.
Στο 63' ο Τσιέπας με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο δοκάρι χάνοντας μεγάλη ευκαιρία για την Κρανούλα ενώ την ίδια κατάληξη είχε και το σουτ του Νάσιου στο 83' που χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι.
Στο 90'+1 η Δόξα κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Γκέγκα από τον Πασχαλίδη. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Νάσιος ο οποίος μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς έκανε το 3-2 για την Κρανούλα που ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης κάνοντας μια τεράστια ανατροπή.

Δόξα Κρανούλας: Αρχοντάκης, Ζδράβος, Πάσχος, Τσουλιάης, Γκόλιας, Τσιέπας(79' Νιτσιάκος), Τσουμάνης(93' Μουζακίτης), Νάσιος, Μαρμούτας (82' Παππάς), Γκέγκα, Παρχαρίδης(87' Χριστακόπουλος)

ΑΕΠ Καραγιαννίων: Κοτταρίδης, Ζβίρος  (67' Ίττης), Πασχαλίδης, Δημητριάδης, Παπαδόπουλος, Σαββίδης, Χαματάι(53' Κεϊσίδης), Μπουρτουζάν, Μπατμάς, Ακριτίδης (72' Παπαγαθονίκου), Παπουτσίδης (60' Μετικανός).  



 hpeiros-spor.com 

Σχόλια