Α’ ΕΠΣ Κοζάνης: Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βοΐου – Ακρίτες Κοζάνης 4-1 |βίντεο

ΜΕ ΄΄ΣΠΑΣΜΕΝΑ ΤΑ ΦΡΕΝΑ΄΄ ΚΑΙ 6 ΣΤΑ 6 ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΒΟΪΟΥ!!!!!!
Παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο στην ΝΕΑΠΟΛΗ και (πάλι) μπροστά σε πάρα πολύ κόσμο η ομάδα της Α.Π.Β. σημείωσε άλλη μια νίκη με σκορ 4-1 απέναντι στην ομάδα των Ακριτών Κοζάνης , φτάνοντας έτσι στις 6 συνεχόμενες στο πρωτάθλημα της Α'  Ερασιτεχνικής κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Κοζάνης και παραμένει μόνη ΠΡΩΤΗ στη βαθμολογία.


Το φιλμ του αγώνα:
10΄ Τρομερή επέλαση του Στεργιόπουλου Δάνη από δεξιά και πίσω από το κέντρο περνάει όποιον βρει μπροστά του και με δυνατό σουτ κάνει το 1-0 για την Α.Π.Β.
12΄ Αδύναμο πλασέ του Στεργιόπουλου Δάνη μέσα από την μεγάλη περιοχή εύκολα μπλοκάρει ο τερματοφύλακας των Ακριτών.
20΄ Μετά από εκτέλεση κόρνερ - πάσα του Καραγιάννη στον Παπανώτα στο ύψος της μεγάλης περιοχής ο τελευταίος με ωραίο σουτ κάνει το 2-0 για την ομάδα της ΝΕΑΠΟΛΗΣ.
27΄ Με διπλή προσπάθεια ο τερματοφύλακας της Α.Π.Β. βγάζει την μπάλα σε κόρνερ μετά από επίθεση των φιλοξενούμενων.
32΄ Λάθος των παιχτών της Α.Π.Β. κοντά στο κέντρο ο Καζαντζίδης με ωραίο δυνατό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Τσότσου μειώνοντας σε 2-1.
35΄ Δυνατό σουτ του Παπανώτα για την Α.Π.Β. μπλοκάρει ο Ζιώγας.
56΄ Ένα γκολ σπάνιας ομορφιάς για την Α.Π.Β. με τον Αποστολίδη που με εξωτερικό φάλτσο στέλνει η μπάλα στο ΄΄παραθυράκι΄΄ της εστίας των Ακριτών ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ σε 3-1.
80΄ Εξαιρετική ατομική προσπάθεια του Στεργιόπουλου Δάνη το πλασέ του οποίου όμως σταματάει στο κάθετο δοκάρι των Ακριτών.
90΄ Παπανώτας σουτ και γκοοοοολλλλ , τελικό 4-1.

Άριστη η διαιτησία των: Τσούλη - Παπαδόπουλου Θ. -  Δραγώγια

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ :
Α.Π.Β. (Δημητρίου) :  Τσότσος , Στεργιόπουλος Δ. , Στεργιόπουλος Σ , Λαδάς , Αλεξίου , Παπουτσίδης , Καραγιάννης , Παπανώτας , Φασούλας , Αποστολίδης , Ζαρκοδήμος Κ.
Έπαιξαν ακόμη : Ελευθεριάδης , Σκαμάγκας , Μαυρίδης , Τουλιόπουλος Χ.

ΑΚΡΙΤΕΣ ΚΟΖΑΝΗΣ (Μαγκάκης): Ζιώγας , Κουλουκίδης , Ελευθεριάδης , Τζουρμανάς , Παπαδόπουλος , Χαραλαμπίδης , Καζαντσίδης , Κugja , Ζουπάνι , Χαριτωνίδης , Βοριαζίδης
Έπαιξαν ακόμη : Θαλαλαίος , Φλέγκας , Μαργαρώνης , Τοπαλίδης.


Γραφείο τύπου Α.Π.Β.

Σχόλια