Μπάσκετ: Ο ‘ΗΡΑΚΛΗΣ Α.Σ. ΚΟΖΑΝΗΣ’ στη FIBA CAMP (U14)

Μια ακόμη διάκριση επιβραβεύοντας την εξαιρετική δουλειά που καταβάλλουν αθλητές και προπονητές των τμημάτων υποδομής του συλλόγου έρχεται να επιβεβαιώσει τις προσπάθειες αυτές.

Μετά την κλήση του  αθλητή του ΗΡΑΚΛΗ Α.Σ. ΚΟΖΑΝΗΣ ΜΠΑΡΔΑΚΑ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ στην Εθνική U(15), την ομάδα μας θα εκπροσωπήσει στο CAMP της FIBA (U14) ο αθλητής του συλλόγου μας ΒΑΛΙΑΚΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ γεννηθείς το 2004 ο οποίος κλήθηκε να συμμετάσχει στο συγκεκριμένο camp που θα διεξαχθεί από 26 έως 29 Οκτωβρίου στο Βόλο για τους αθλητές κάτω των 14 ετών.



  Στο camp θα συμμετάσχουν 48 επιλεγμένοι αθλητές από όλη την Ελλάδα οι οποίοι θα βρίσκονται υπό την επίβλεψη της FIBA EUROPE

Πολλά συγχαρητήρια στον ΑΝΤΩΝΗ ΒΑΛΙΑΚΑ και την οικογένειά του  γι’ αυτή την επιτυχία καθώς και στον προπονητή των τμημάτων υποδομής του συλλόγου ΜΙΧΑΛΗ ΑΣΒΕΣΤΑ για τη δεύτερη προσωπική του επιτυχία μέσα από την επιλογή των εν λόγω αθλητών αποδεικνύοντας ότι με μεράκι, ζήλο και δουλειά οι στόχοι επιτυγχάνονται με απώτερο, αυτόν της απόκτησης ήθους, αθλητικής παιδείας κι ευγενούς άμιλλας μέσα από τον αθλητισμό.

Σχόλια