Ανταπάντηση της ομάδας μας στην απρόσμενη κατάπτυστη ανακοίνωση των Patelakers 69 του Μακεδονικού Αγίου Παντελεήμονα

“Οι διυλίζοντες τον κώνωπα, την δε κάμηλον καταπίνοντες” κύριοι Patelakers.
Κέρδισε ο μονίμως ευνοημένος Μακεδονικός με την συνήθη ώθηση τρίτων.


Η ομάδα σας ναι ξεκίνησε καλά αλλά μετά κάπου χάθηκε. Δεν δημιούργησε φάσεις, ανύπαρκτο πέναλτι δημιούργησε. Όπως αναγνωρίζουμε ότι και το δικό μας πέναλτι ήταν ανύπαρκτο.
 Στο δεύτερο ημίχρονο μάλλον παρακολουθούσατε σε παρακείμενο γήπεδο. Νισάφι πια με αυτή την καραμέλα που ονομάζετε καταιγιστικότητα, που αν δεν υπήρχαν οι +3 παίκτες (βλέπε διαιτητές) θα ήσασταν μονίμως χαμένοι στα αποτελέσματα.

Δυστυχώς το ντέρμπι πριν «αμαυρωθεί» από τον παίκτη του Μακεδονικού μας, αμαυρώθηκε από εσάς τους Patelakers που εξυβρίζατε επί 70 λεπτά τους παίκτες μας αναφωνώντας ένα σωρό βωμολοχίες που αφορούσαν μανάδες, σπίτια, πατεράδες. Θου κύριε.
Λυπούμαστε κύριοι που θέλετε να ανέλθετε στα σαλόνια της Γ’ εθνικής, γιατί η συμπεριφορά σας δεν αρμόζει ούτε για την χειρότερη αγωνιστική κατηγορία που υπάρχει στον κόσμο.  
Λυπούμαστε που ομάδα και προπονητής που προσδοκά την άνοδο σε μεγάλες κατηγορίες δεν σέβεται το fair play, γιατί η υπαιτιότητα για όλα αυτά που λυπάστε είναι δική σας. Εξαιτίας των παικτών σας και του προπονητή σας ξεκίνησαν όλα.

Ευτυχώς υπήρχαν και κάποιες εξαιρέσεις στην εντεκάδα σας που ζητούσαν να βγει η μπάλα εκτός γηπέδου και να τηρηθεί το fair play.
Αλλά ο προπονητής σας ήθελε να συνεχιστεί το παιχνίδι και πίεζε τον παίκτη να συνεχίσει.
Από εκεί ξεκινήστε να αναζητάτε την αιτία και όχι στον παίκτη μας.

 Αντί να λυπάστε που όλο το παιχνίδι αμαυρώνεται με την συμπεριφορά σας, που προσπαθείτε με θεμιτά και αθέμιτα μέσα να πετύχετε την νίκη, αντί να λυπάστε και να ντρέπεστε που δεν πετυχαίνετε δίκαιες νίκες λυπάστε για διάφορα άλλα.

Λυπηθείτε για το κάλπικο πέναλτι, για το επιθετικό φάουλ που μπήκε το γκολ και για τις βωμολοχίες σας. Εμείς στηρίζουμε ανεπιφύλακτα και συνεχώς τον αρχηγό και παίκτη της ομάδας μας Γεώργιο Κωτσόπουλο.
Αν ήταν τόσο αγαπητό παιδί σας, θα περιορίζατε τις βρισιές σας στο πρόσωπο του και όχι σε όλο του το σόι και την ακίνητη περιουσία του.

 Ευχόμαστε περαστικά στον παίκτη της ομάδας σας και αν τυχόν χρειαστεί τίποτα θα πασχίσουμε να τον βοηθήσουμε. Και εμείς λυπούμαστε που έχουν βρει εξιλαστήριο θύμα την ομάδα μας και προσπαθεί ο σύνδεσμος διαιτητών να γκρεμίσει το σωματείο μας από την κορυφή.

Αλλά από εδώ και πέρα «όπου δεν πίπτει λόγος θα πίπτει ράβδος», έτσι να μεταφέρετε στον φίλα προσκείμενο σας σύνδεσμο διαιτητών στον οποίο απευθύνεστε πριν από κάθε αγωνιστική και ζητάτε συγκεκριμένους διαιτητές να σας καθαρίζουν τα ματς.

Τέλος λυπούμαστε Γιατί το ήθος σας και η συμπεριφορά σας δεν αρμόζει για την Γ εθνική. Λυπούμαστε Γιατί δεν θα είσαστε άξιοι εκπρόσωποι του νομού μας στην μεγαλύτερη κατηγορία.
Εις το επανιδείν σε 11 αγωνιστικές..!

Το Δ.Σ του Α.Μ.Ε.Ε.Σ Μακεδονικού Βεύης

Σχόλια