Α’ ΕΠΣ Κοζάνης: Αναγέννηση Πτολεμαΐδας – Γαλατινή 0-1 | βίντεο

Σπουδαίο διπλό  της Γαλατινής  μέσα στην Αναγέννηση

Σπουδαία νίκη πέτυχε η ομάδα της Γαλατινής μέσα στην έδρα της Αναγέννησης με  σκορ 0-1.  Έγινε ένα καλό παιχνίδι με αρκετές ευκαιρίες , μέσα σε ένα βαρύ αγωνιστικό χώρο.
Η Γαλατινή πήρε τους τρεις βαθμούς χάρις σε ένα γκολ που σημείωσε στο 3΄με κεφάλια ο Ντουρμίσι.
Φάσεις και γκολ  


Πρώτη καλή φάση είχαμε στο 3΄ που ήταν και το λεπτό που σημειώθηκε το μοναδικό γκολ όταν σε εκτέλεση φάουλ του Γκέτσιου, ο Ντουρμίσι πρόλαβε την έξοδο του τερματοφύλακα της Αναγέννησης Κεχαγιά και με κεφαλιά άνοιξε το σκορ για την ομάδα του.
Στο 5΄ είχαμε την μεγάλη ευκαιρία για την Γαλατινή με τον Γκέσιο που αν και βρέθηκε  τετ-α-τετ έκανε το σουτ με την μπάλα να καταλήγει στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.
30΄ Είχαμε την σειρά της Αναγέννηση να χάνει ευκαιρία με ωραίο σουτ του Χαραλαμπίδη που κατέληξε όμως άουτ.
Ένα λεπτό αργότερα η Αναγέννηση χάνει  μεγάλη ευκαιρία και μάλιστα διπλή όταν ο Παναγιώτου μπήκε στην περιοχή μετά από λάθος της άμυνας της Γαλατινής , έκανε το σουτ απέκρουσε ο τερματοφύλακας , πήρε το ριμπάουντ ο Δαλκερανίδης  νέο πλασέ η μπάλα  κατέληξε άουτ.
47΄ Πάσα Κωτρότσιου στον Κουτσώνα που από καλή θέση κάνει το σουτ αλλά αποκρούει ο τερματοφύλακας με τα πόδια.
75΄ Ωραία εκτέλεση φάουλ του Γκέτσιου η μπάλα φτάνει στον τερματοφύλακα , που χάνει την μπάλα , εκεί βρέθηκε ο Αλεξίου που από κοντά δεν θα μπορέσει να νικήσει τον τερματοφύλακα , με τον τελευταίο να αποκρούει. ΄
Ένα λεπτό μετά τα 90΄ η Αναγέννηση χάνει ευκαιρία σε δυνατό σουτ του Βλαδίκα με τον τερματοφύλακα της Γαλατινής να αποκρούει εντυπωσιακά σε κόρνερ.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Κ. Πελετίδης με επόπτες τους κ.κ.  Δραγώγια και Γάτσου

Αναγέννηση Πτολεμαΐδας (Παππάς): Κεχαγιάς, Κωστάκογλου Α. (82΄ Σωτηρίου),  Φυλάκης, Τσεμπερλίδης, Χαραλαμπίδης (73΄Μούκας), Κουτσομήτρος (46΄Τριανταφυλλίδης), Βλαδίκας, Αδαμίδης, Παναγιώτου (67΄ Κωστάκογλου Η.Γ), Βασσάκης,  Δαλκερανίδης.


Γαλατινή(Σαμαράς):  Μακρής, Ντουρμίσι, Κουτσώνας, Σαρημπάλας, Κοτρώτσιος, Πάτρας (61΄Τσαγκάλης), Κοκκώνας,( 46΄ Παπαιωάννου), Βουρονίκος (69΄ Καλτσούνης), Αλεξίου, Μπούκος, Γκέτσιος ( 88΄Γκάλφας).



Σχόλια