Γ’ ΕΠΣ Κοζάνης: Δάφνη Πολυμύλου – ΑΣ Ποντίων Μεσοβούνου 1-0

Νίκη πρωτιάς  η Δάφνη Πολυμύλου στο ντέρμπι με το Μεσόβουνο
Ένα ντέρμπι διαφήμιση

Μεγάλη νίκη πέτυχε η Δάφνη λυγίζοντας στο ντέρμπι της αγωνιστικής στην Γ'  κατηγορία  τους Πόντιους Μεσοβούνου με σκορ  1-0.

Ήταν ένα πραγματικό ντέρμπι με λαβή από 200 φιλάθλους να το παρακολουθούν.
Δυνατές μονομαχίες αλλά μέσα  σε αθλητικά πλαίσια,  εναλλαγές  κατοχής μπάλας και  συναισθημάτων ευκαιρίες και από τις δύο ομάδες κι ένα γκολ  ήταν αυτά που συνέθεσαν το παζλ της αναμέτρησης.  

Το φιλμ του αγώνα
 Στο 23' σέντρα  Αβραμίδη, κεφαλιά του  Σταυρίδη, ο Τσιτλαχίδης θα μπλοκάρει.
Το Μεσόβουνο στη συνέχεια θα πιέσει με τρία συνεχόμενα κόρνερ χωρίς όμως να πετύχει κάτι καλό.
Απαντήσει με τρία απανωτά κόρνερ, τα οποία πέρασαν ανεκμετάλλευτα.
Στη συνέχεια αντεπίθεση και ταχύτατος συνδυασμός Τετζίδη, Μελλίδη , Σταυρίδη ο Ζενουλάρι θα βγει τετ α τετ αλλά θα πλασάρει άουτ.

Στο 44' ο Κανονίδης του Πολυμύλου θα τραυματιστεί και θα γίνει αναγκαστική αλλαγή.  Στη θέση του θα περάσει Κοκελίδης Γιώργος.

Στο Β' μέρος οι γηπεδούχοι θα μπουν πιο δυνατά  και στο 50' ο Τεντζίδης με κάθετη μπαλιά θα βγάλει σε θέση βολής τον  Σταυρίδη, στο πλασέ του όμως η μπάλα θα βρει το δοκάρι.  
Σειρά του Μεσόβουνου να απειλήσει με τον  Χατζηιωαννίδη, να πιάνει ωραίο σουτ μέσα από την περιοχή και να αναγκάζει τον Σπυριδωνίδη σε εντυπωσιακή  επέμβαση.

Στο επόμενο λεπτό εκτέλεση φάουλ του Χατζηιωαννίδη με τον Σπυριδωνίδη σε ετοιμότητα να λέει και πάλι όχι στον  Χατζηιωαννίδη.

Η Δάφνη Πολυμύλου αφυπνίστηκε και πίεσε ψηλά παίρνοντας μέτρα στο γήπεδο.
Στο 63’ κάθετη πάσα του Μελλίδη στον Μαυρουδή,αλλά ο Τσιτλαχίδης με σωτηρία επέμβαση προλαβαίνει τα χειρότερα για την ομάδα του.

Στο 65' κομπίναφάουλ του Πολυμύλου, με Μελλίδη Αλέξανδρο , Μαυρουδή και Μελλίδη Λευτέρη , ο  τελευταίος σουτάρει αλλά  η μπάλα περνάει λίγο έξω.  

Στο 69’  κόρνερ για τον Πολύμυλο, με τον Τετζίδη να εκτελεί στο πρώτο δοκάρι, και με τον  Μαυρουδή με κοντινή προβολή να σημειώνει το γκολ που τελικά έκρινε και τον αγώνα .

Οι φιλοξενούμενοι μη έχοντας να χάσουν κάτι πίεσαν για την ισοφάριση , με τους γηπεδούχους όμως όταν το επέτρεπαν οι καταστάσεις να βγαίνουν επικίνδυνα στην κόντρα.

Δάφνη Πολυμύλου: Ευχαριστεί τον κόσμο της αλλά και  τον Α.Σ Ποντίων Μεσοβούνου  
Το ΔΣ  της Δάφνης μετά τη λήξη του παιχνιδιού με ανακοίνωση του θέλησε να  ευχαριστήσει  θερμά τους Πόντιους Μεσοβούνου για την   άψογη συμπεριφορά τους  αλλά έστειλε κι ένα μεγάλο ευχαριστώ στον 12ο παίκτη της ομάδας τον κόσμο  που βρέθηκε στο γήπεδο και παρότρυνε  μέσα σε κόσμια  πλαίσια τους ποδοσφαιριστές να φτάσουν στην δύσκολη αλλά δίκαιη νίκη επί μιας πολύ αξιόλογης ομάδας.   

Δάφνη Πολυμύλου: Σπυριδωνίδης, Πλιάκης, Κανονίδης, Μελλίδης Ελ Αβραμίδης, Μελλίδης Αλ., Τετζίδης, Σταυρίδης, Ταϊγανίδης, Μαυρουδής, Ζενουλάρι


Α.Σ. Ποντίων Μεσοβούνου: Τσιτλαχίδης, Τσαρτσιανίδης, Αϊβαζίδης, Χαϊτίδης, Πουκερίδης, Ιγνατιάδης, Μποζ, Χατζηιωαννίδης, Κατωτικίδης Δ., Κατωτικίδης Ι. Ακριτίδης


Σχόλια