Αποχωρεί μετά από κοινή απόφαση ο Θόδωρος Μανδραβέλης από την Κοζάνη 2004 Τι δήλωσε ο έμπειρος κόουτς και ο σύλλογος του Μακεδονικού

Μετά από έξι συνεχή χρόνια στην Κοζάνη 2004 και στο παιδικό τμήμα,  12 συνολικά στον Μακεδονικό Κοζάνης  και στα τμήματα υποδομής ο  Θόδωρος Μανδραβελης μετά από κοινή απόφαση με την διοίκηση του Μακεδονικού Κοζάνης παραχωρεί τη θέση του στα νιάτα.

Στη θέση του έμπειρου  κόουτς αναλαμβάνει ο Βασίλης Καραθανάσης  με άμεσο συνεργάτη τον Λεωνίδα Ζαχαριάδη.  

Η διοίκηση του Μακεδονικού θέλει να ευχαριστήσει τον Θόδωρο Μανδραβέλη για την μεγάλη προσφορά του στον σύλλογο.  Ήταν ένας κύριος εντός και εκτός γηπέδων!   Οι σκέψεις του και ο σχεδιασμός  για την μελλοντική Κοζάνη 2004 θα ακολουθηθούν και από τους νέους τεχνικούς που αναλαμβάνουν.

Θα είμαστε ανοιχτοί στο να τον ακούμε αλλά θα συνεχίσουμε να  τον συμβουλευόμαστε κι εμείς και οι νεαροί προπονητές μας.  Η βοήθεια του  θα συνεχίσει να είναι  πολύτιμη για εμάς.

Με τη σειρά του ο Θόδωρος Μανδραβέλης ευχαριστεί για την άριστη συνεργασία τόσων ετών την διοίκηση του συλλόγου τους μικρούς και μεγάλους σε ηλικία ποδοσφαιριστές   όλων των τμημάτων  και το τεχνικό τιμ του συλλόγου.

Εύχεται τέλος  υγεία σε όλους καλή πρόοδο στους μαθητές και  να πραγματοποιηθούν όλοι οι  στόχοι  που θα θέσει ο σύλλογος και ο καθένας ατομικά  από δω και πέρα.

Θα είμαι κοντά και  θα παρακολουθώ τις δράσεις του συλλόγου.

Σχόλια