Γ' ΕΠΣ Κοζάνης: Αστραπή Κλείτου - Εθνικός Πτολεμαΐδας 3-2 | φωτο - βίντεο

 Η εμπειρία κέρδισε τα νιάτα 

Σπουδαίο παιχνίδι στον Άργιλο με την Αστραπή Κλείτου να παίρνει τελικά την νίκη με σκορ 3-2 κόντρα στον νεανικό Εθνικό Πτολεμαΐδας.


Μπορεί ο νέος να ήταν ωραίος αλλά ο παλιός τελικά ήταν αλλιώς σ ένα παιχνίδι που έσπασαν καρδιές.
Έγινε ένα ανοιχτό παιχνίδι με 5 γκολ,  άλλα δύο γκολ  ακυρωθέν (ένα από κάθε ομάδα η) δύο δοκάρια (ένα για κάθε ομάδα) δύο πέναλτι (ένα για κάθε ομάδα), ευκαιρίες, δυνατές μονομαχίες , με  στιγμές  έντασης αλλά και με διαμαρτυρίες και των δύο ομάδων προς τον νεαρό ρέφερι για  ένα πέναλτι που δεν τους δόθηκε και για ένα γκολ που τους ακυρώθηκε.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο ημίχρονο  2-0 για να ισοφαρίσουν στο δεύτερο οι φιλοξενούμενοι προσωρινά 2-2. Η Αστραπή 18 ' πριν το τέλος πέτυχε το γκολ της νίκης παίρνοντας το δύσκολο  τρίποντο με σκορ 3-2.


Το φιλμ του αγώνα 
Στο  3' ελεύθερο του τερματοφύλακα Παπαδόπουλου αδράνεια στην άμυνα του Εθνικού μπαίνει σφήνα ο Σπυρόπουλος και με κεφαλιά κάνει το 1-0 .
Στο 9' ο Εθνικός σημειώνει γκολ αλλά ο κ Δίας σφυρίζει όταν η μπάλα ήταν στον αέρα γιατί ο τερματοφύλακας του Κλείτου ήταν στο έδαφος τραυματισμένος.
Στο 11' ο Εθνικός θα ζητήσει πέναλτι επάνω στον Λευκόπουλο , ο κ.Σίας θα συνεχίσει το παιχνίδι.
Στο 12' στην αντεπίθεση ο Εθνικός με τον Εμμανουήλ , σουτ μπλοκάρει ο Παπαδόπουλος.
Στο 19' φάουλ του Σπυριδόπουλου από πλάγια , η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.
Στο 22' ο Λευκόπουλος μέσα στην περιοχή , σουτ ο Παπαδόπουλος αποκρούει , η μπάλα βρίσκει στο κάθετο δοκάρι και ο Παπαδόπουλος μπλοκάρει.
Στο 24' ο Ξανθόπουλος θα δώσει στον Εμμανουήλ , πλασέ , ωραία επέμβαση του Παπαδόπουλου.
Στο 26' φάουλ Τσαβδαρίδη  μέσα στην περιοχή ο Παπαδόπουλος Γ , σουτ κόντρα , η μπάλα φτάνει στον Ευθυμιάδη , σουτ λίγο έξω.
Στο 29, ο Γαβριηλίδης στον Λευκόπουλο αυτός στον Εμμανουήλ σουτ , με διπλή προσπάθεια μπλοκάρει ο Παπαδόπουλος.
Στο 30' σουτ του Κουτράδη  πάλι ο Παπαδόπουλος σώζει.
Στο 35' σουτ βολίδα του Τσαβδαρίδη λίγο έξω.
Στο 37' σέντρα στην περιοχή του Εθνικού ο Ευθυμιάδης θα πάρει πρώτος  την κεφαλιά , ο τερματοφύλακας θα πέσει επάνω του, η Αστραπή θα ζητήσει πέναλτι,  παίζεται από τον κ. Σία.
Στο 40' κόρνερ Παπαδόπουλου Γ η μπάλα θα βρει χέρι αμυντικού και ο κ. Σίας θα δείξει την άσπρη βούλα. Το πέναλτι εκτελεί εύστοχα  ο Παπαδόπουλος Γ.  και κάνει το 2-0.
Στο 51' κόρνερ Παπαδόπουλου , κεφαλιά Τσαβδαρίδη , αποκρούει ο Τσεμπερλίδης, η μπάλα φτάνει στον Καζαντζίδη που από κοντά θα πλασάρει άουτ .
Στο 52' σουτ Καζαντζίδη άουτ .
Στο 57' ο Λευκόπουλος θα δώσει στον Ξανθόπουλο μέσα στην περιοχή σουτ , η μπάλα στο χέρι αμυντικού και ο κ Σίας καταλογίζει την εσχάτη των ποινών .
Ο Ξανθόπουλος εκτελεί εύστοχα και μειώνει σε 2-1.
Στο 59' ο Καζαντζίδης θα κερδίσει την κόντρα από τον τερματοφύλακα, πλασάρει αλλά σαν από μηχανής θεός ο Χρυσοστομιδης σώζει πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή.
Στο 62' ο Ξανθόπουλος θα κλέψει στο χώρο του κέντρου θα βγει μπροστά , θα δώσει στον Αβραμίδη που με ωραίο σουτ θα ισοφαρίσει σε 2-2.
Στο 65' ο Σιδηρόπουλος θα εκτελέσει. φάουλ από πλάγια με κεφαλιά ο Παπαδόπουλος θα σημειώσει γκολ , αλλά θα ακυρωθεί από τον επόπτη ως οφσάιντ μέσα σε διαμαρτυρίες.
Στο 72' σέντρα μέσα στην περιοχή του Παπαδόπουλου, θα πεταχτεί ο έμπειρος  Καζαντζίδης κι από κοντά ψύχραιμα θα γράψει το 3-2.
Στο 74' σουτ μέσα από την περιοχή ο Λευκόπουλος , άουτ.
Στο 90’ ο Παπαδόπουλος μόνος θα βγει στην αντεπίθεση , διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή,  έξω.


Αστραπή Κλείτου ( Αμαραντίδης Μπάμπης):  Παπαδόπουλος Α, Σιδηρόπουλος, Κεχαΐδης Η, Τσαβδαρίδης, ΚεχαΐδηςΤ, Αμαραντίδης (31'α.α  Καζαντζίδης) Σπυριδόπουλος Κ, (56'Αθανασιάδης), Ευθυμιάδης, Σπυριδόπουλος  Γ( 85' Σαββουλίδης), Λαβαντσιώτης, Παπαδόπουλος Γ.


Εθνικός Πτολεμαΐδας (Τσιλφίδης Χρήστος): Τσεμπερλίδης, Γαβριηλίδης(90'Καρατόσιος), Κοσμίδης(84' Κωνσταντινίδης), Λούσιος, Χρυσοστομίδης, Κουτραδης(75' Παπάς), Ξανθόπουλος, Εμμανουήλ, Λευκόπουλος, Παπαδόπουλος Ν, Αβραμίδης.


Διαιτητής : Σίας Α.

Βοηθοί: Σπέντζας, Σίας Κ.






Σχόλια