Α' ΕΚΑΣΔΥΜ: Διόσκουροι Κοζάνης-ΑΕ Κοζάνης 68-56


Ένα συναρπαστικό παιχνίδι έγινε στο ΔΑΚ Κοζάνης παρουσία αρκετών φιλάθλων όπου οι Διόσκουροι πήραν την νίκη με ανατροπή στο 2ο ημίχρονο με σκορ 68-56.


Μια νίκη τηλεγράφημα για τους Διόσκουρους καθώς η ανατροπή έγινε πολύ γρήγορα STOP. 1ο δεκάλεπτο ισόπαλο 17-17 STOP .Κακοί οι κυανόμαυροι σε άμυνα STOP. Χάνουμε τα ριμπάουντ και ημίχρονο 32-40 STOP.

Ο Ανδρίτσος τα χώνει και από το τρίποντο προσέξτε STOP. Ο Γκοβεδάρος κλέβει και τα χώνει STOP. Ο Ζολώτας δεν σταματιέται με τίποτα ο άτιμος STOP.
Άρχισαν τα όργανα STOP.

Ο Μανακίτσας πέρασε χειροπέδες στα playmaker STOP. Η κερκίδα πήρε φωτιά STOP. Ανατροπή και δεκάλεπτο 53-48 STOP.
Ασφυκτική άμυνα και κλεψίματα μετά αιφνιδιασμών STOP. Αντεπίθεση της ΑΕ Κοζάνης STOP. Τρελό Buzzer beater τρίποντο του Σκορδάρη STOP Ζολώτας σβήνει τα φώτα με 2 διαδοχικά STOP και STOP.

Πρωταγωνίστησαν βάσει tendex οι Ανδρίτσος,Σκορδάρης, Ζολώτας και Γκοβεδάρος. Ουσιαστική συμμετοχή (αντί για φιλική που έχουν στις ταινίες οι guest star) είχαν οι Κόλιας, Μανακίτσας, Ματούλας. (Παρεμπιπτόντως να προτιμάτε τα βιβλία στις ταινίες πάντα κάτι λείπει.)

Το σερί των Διόσκουρων έφτασε τις 4 νίκες αλλά εδώ τελειώνει καθώς την επόμενη εβδομάδα έχουμε ρεπό.
Μπράβο σε όλα τα παιδιά για την προσπάθεια.

Η δουλειά συνεχίζεται για να επιτευχθεί ο στόχος. Λιγότερα συνθήματα και πιο πολύ δουλειά (αυτό ήταν αυτοκριτική).

Διόσκουροι (Μπαρτζώκας): Στολτίδης, Ματούλας 6, Σκορδάρης 13(3), Τσακιρίδης 1, Γκοβεδάρος 10 (1), Κυριαζάκος , Μανακίτσας 2, Ζολώτας 13 , Γατόπουλος, Κόλιας 7(1), Ανδρίτσος 16(2), Πλιάκης.

ρεπορτάζ: dioskouroibc.gr 
φωτο: Κώστας Τσιώρας 

Σχόλια