Εθνικός Κοζάνης - χάντμπολ: ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΩΔΕΣ ΔΙΠΛΟ! | φωτο



Με ένα περιπετειώδες διπλό έληξε το ταξίδι του Εθνικού Κοζάνης στην  Κέρκυρα.
Μετά από μια κουραστική μέρα που τα είχε όλα, όπως βόλτα στο νησί, άγχος, τρέξιμο για να προλάβουμε το πλοίο  και άλλα, οι δυο βαθμοί της νίκης προστέθηκαν στο ενεργητικό μας για φέτος και η πρώτη νίκη εκτός έδρας είναι γεγονός. Κόντρα στη γνώριμη και πάντα φιλόξενη και φιλική ομάδα του Φαίκα Κέρκυρας.


  Αγωνιστικά η ομάδα του Εθνικού αρχικά μας εξέπληξε δυσάρεστα. Στο πρώτο ημίχρονο, ανεξήγητα άτονα τα κορίτσια μας, βρέθηκαν πίσω στο σκορ ακόμη και με τέσσερα γκολ. Μόνο η άμυνα κρατούσε σε ένα βαθμό ισορροπημένο το παιχνίδι, αποδίδοντας  την υποτονική εμφάνιση στην κούραση και την εξάντληση από το ταξίδι.

  Αντίθετα, στο δεύτερο ημίχρονο, ως δια μαγείας, η απόδοση ανέβηκε κατακόρυφα, τα κορίτσια θυμήθηκαν τον καλό τους εαυτό και η ζυγαριά έγειρε σταθερά προς το μέρος μας. Με αρκετά ανεβασμένη ευστοχία, γρήγορες επιστροφές, δυνατή άμυνα και αρκετά κλεψίματα, το τελικό 23 - 31 ήρθε και το ροζ φύλλο αγώνα κατέληξε στο αρχείο μας.

   Συγχαρητήρια σε όλους για τον καλό αγώνα και πολλές ευχαριστίες στην ομάδα και τους παράγοντες του Φαίακα που πάντα μας καλοδέχονται.

   Επίσης ευχαριστούμε τον κ. Αμοιρίδη Γιώργο, παλαίμαχο παίκτη του Εθνικού και νυν κάτοικο Κέρκυρας, για την πολύτιμη βοήθεια του.






















































































































































































Σχόλια