Αστραπή Κλείτου: Η εκπομπή σας (Ματιές στα σπορ) είναι αναπόσπαστο κομμάτι των πρωταθλημάτων , προβάλει την προσπάθεια των σωματείων


Λάβαμε  την παρακάτω επιστολή από την Αστραπή Κλείτου και την δημοσιεύουμε.
Τους ευχαριστούμε πολύ και υποσχόμαστε όσο έχουμε ακόμα κουράγιο να συνεχίσουμε σε αυτό που ξεκινήσαμε εδώ και 5 χρόνια.  Την προβολή των ερασιτεχνικών σωματείων,  τους στόχους τις φιλοδοξίες που έχουν και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.


Η επιστολή της Αστραπής Κλείτου 

Κύριε Κατσίκα ευχαριστούμε πάρα πολύ για την προβολή που κάνατε του αγώνα μας στην εκπομπή σας και σας συγχαίρουμε για την δουλειά που κάνετε και προβάλλεται το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο του Νομού μας.

Ευχαριστούμε επίσης για τα σχόλια σας και την αντικειμενική κριτική των φάσεων καθώς και την πλήρη καταγραφή αυτών. Η εκπομπή σας είναι αναπόσπαστο κομμάτι των πρωταθλημάτων καθώς χωρίς εσάς δεν θα μπορούσε να προβληθεί η προσπάθεια όλων των σωματείων.

Σας περιμένουμε ξανά στο γήπεδο μας καθώς σας χρωστάμε κάτι αφού λόγω του περιορισμένου χρόνου σας δεν μπορέσατε να μείνετε το προηγούμενο Σάββατο να σας δείξουμε τι σημαίνει ποντιακή Κλειτιώτικη φιλοξενία. 
Καλή δύναμη  και καλή επιτυχία στην ήδη επιτυχημένη εκπομπή σας.

Το ΔΣ της Αστραπής Κλείτου

Σχόλια