Τι συμβαίνει ακριβώς με την τιμωρία του Βερμιου Καρυοχωρίου και της ΑΕ Περδίκκα - Πόσα και ποιά παιχνίδια χάνουν στα χαρτιά ;


 Η πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΣ Κοζάνης  χθες Πέμπτη επέβαλε αυστηρή τιμωρία στις δύο ομάδες Βέρμιο Καρυοχωρίου και ΑΕ Περδίκκα  για τα σοβαρά επεισόδια στο μεταξύ του παιχνίδι που έγινε 4/11 και έληξε με νίκη του Περδίκκα 1-2.


Η τιμωρία που επέβαλε η πειθαρχική επιτροπή είναι η πιο βαριά που έχει επιβληθεί τα τελευταία χρόνια ( Απ’ ότι θυμόμαστε εμείς τουλάχιστον).
Δύο μήνες τιμωρία (ημερολογιακές ημέρες) και 500 ευρώ πρόστιμο, είναι αν μη τι άλλο πρωτόγνωρη τιμωρία.
Επειδή υπάρχει σύγχυση σε όλους τους φιλάθλους αλλά και στις ομάδες για το τι ακριβώς συμβαίνει με την τιμωρία η σελίδα επιχειρεί να την κάνει πιο ξεκάθαρη.

Έχουμε και λέμε λοιπόν
Η τιμωρία ισχύει από την επόμενη του αγώνα, δηλαδή από 5/11/2017  έως 5/1 /2018
Τι σημαίνει αυτό για τις δύο ομάδες;
Σημαντικό για τις ομάδες ότι δε χάνουν 8 παιχνίδια όπως πολλοί νομίζουν.
Καρυοχώρι και Περδίκκας χάνουν τα 5 παιχνίδια του Α ' γύρου (4 +1 ρεπό).

Το πρωτάθλημα θα διακοπεί για τις γιορτές των Χριστουγέννων για την Β’ κατηγορία  9/12 και θα ξεκινήσει μετά τα μέσα Ιανουαρίου, όταν δηλαδή οι ομάδες θα έχουν εκτίσει την τιμωρία τους.
 
Τον Β ' γύρο θα ξεκινήσουν κανονικά το πρωτάθλημα.

Α) Δεν επιβάλλονται στις δύο ομάδες  μείον βαθμούς για το λόγο που η ΕΠΣ Κοζάνης  τις απαγορεύει να  αγωνιστούν  στα παιχνίδια κι όχι με υπαιτιότητα δικιά τους.
Β) Ποια είναι τα παιχνίδια που θα χάσουν στα χαρτιά;

Το Βέρμιο χάνει 4 παιχνίδια  κι ένα το ρεπό .
 Με Ελπίδες ΑΕΚ εκτός ,το  ρεπό,  με Άρδασσα εκτός, με  Ασβεστόπετρα εντός και  με Πετρανά εντός.

Ο Περδίκκας χάνει κι αυτός 4  παιχνίδια και ένα το ρεπό του.
Με Δαναούς εκτός, με Ελπίδες ΑΕΚ εντός, το ρεπό, με Άρδασσα εντός και με Ασβεστόπετρα εκτός .

Κι επειδή με τον καιρό κανείς δε μπορεί να τα βάλει Νοέμβριο και Δεκέμβριο μήνα , εάν για οποιοδήποτε λόγο αναβληθούν παιχνίδια η τιμωρία δεν πάει πιο  πίσω.  Είπαμε η τιμωρία είναι ημερολογιακή.  


Πιστεύουμε ότι ξεκαθαρίσαμε αρκετά  το τι θα  συμβεί!

Σχόλια

  1. το θεωρώ το λιγότερο βλακώδης (συγγνώμη για την έκφραση) την τιμωρία. Αν θέλεις να τους τιμωρήσεις, τους τιμωρείς κάποιους βαθμούς αφαίρεση και 1 ή 2 ή 3 παιχνίδια αποκλεισμό. Αν δηλαδή έχει κακοκαιρία και αναβληθεί η αγωνιστική που έχει ρεπό η μία από τις 2 ομάδες, αυτόματα είναι πιο ευνοημένη σε σχέση με την άλλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΙ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΙΣ ΕΠΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΓΓΙΖΟΥΝ ΟΠΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΕΚΑΣΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ.ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΝΕΩΘΟΥΝ.ΟΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΒΕΡΜΙΟ ΚΑΡΥΟΧΩΡΙΟΥ- ΑΕ.ΠΕΡΔΙΚΚΑ ΚΑΙ ΜΑΘΕΙ ΤΗΝ ΠΟΙΝΗ ΠΟΥ ΕΠΙΒΛΗΘΗΚΕ, ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΚΡΙΝΩ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΤΗΝ ΠΟΙΝΗ.

      Διαγραφή
  2. επιτέλους καιρός είναι να μπει μια τάξη, καλό είναι σε θέματα επεισοδίων να υπάρχουν σκληρές τιμωρίες μήπως και τελικά καταλάβουμε οτι το ποδόσφαιρο και ειδικά το ερασιτεχνικό δεν είναι πόλεμος και οτι είναι καιρός να αποκτήσουμε πολιτισμό και πάνω απ όλα αυτοσεβασμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΟ ΨΆΡΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΦΆΛΙ ΒΡΩΜΆΕΙ,ΔΗΛΑΔΗ ΠΡΏΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΘΑ ΕΠΙΒΑΛΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΠΕΙΘΑΡΧΙΑΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ.

      Διαγραφή
  3. Ασβετοπετρα - Ατρομητος . Σε αυτον τον αγωνα ο διαιτητης χτυπηθηκε στο προσωπο. μπορειτε να μου πειτε την αναλογια της τιμωριας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μεγάλε στο Ασβεστοπετρα-Ατρομητος υπήρχε απλά είσοδος του προπονητή και του παράγοντα του Ατρόμητου στον αγωνιστικό χώρο και λεκτική αποδοκιμασία. Υπάρχει και βίντεο που διαψεύδει τελείως όσα λες. Γι αυτό και η μόνη ποινή που είχε δεχτεί ο ατρόμητος ήταν 1 ή 2 μήνες απαγόρευση στον Κωνσταντίνου. Ορίστε και το βίντεο https://youtu.be/652Mtj0JVqk

      Διαγραφή
  4. ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΒΕΣΤΟΠΕΤΡΑ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ....ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΖΟΥΓΡΑΣ...ΒΙΑΙΟ ΣΠΡΩΞΙΜΟ ΑΠΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ ( ΝΙΟΝΙΟ)...ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.ΣΕ ΟΡΘΟ ΠΕΝΑΛΝΤΙ ΠΟΥ ΔΟΘΗΚΕ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΑΒΕΣΤΟΠΕΤΡΑΣ ΣΤΟ 84 ΛΕΠΤΟ ΚΑΙ ΜΕ ΓΚΟΛ ΕΧΑΝΕ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ Ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ...ΣΤΟ ΚΑΡΥΟΧΩΡΙ ΠΕΡΔΙΚΑΣ ΥΠΗΡΧΑΝ ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ.-αλεξ...δεοδ...εισαι ψευτης.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η πραγματικότητα στον αγώνα Καρυοχώρι - Περδίκκας ήταν ο διαπληκτισμός (που σημαίνει χτυπήματα) μεταξύ τεσσάρων παικτών (δύο από κάθε ομάδα) και στην συνέχεια με την βοήθεια των παραγόντων και φιλάθλων όλα σταμάτησαν εκεί. Φυσικά δεν υπήρξε κανένα κυνήγι στα χωράφια όπως άρεσε σε κάποιους να γράψουν.Η αστυνομία βρήκε ήρεμο το κλίμα, γιαυτό και δεν υπάρχει κάποια έκθεση που να αναιρεί τα παραπάνω.Το παιχνίδι συνεχίστηκε. Τραυματισμοί και όχι σωματικές βλάβες στους τέσσερις που χτυπηθήκαν, για όσους διαβάσουν το ποινικό δίκαιο του ποδοσφαίρου. Ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η χειρότερη τιμωρία που έχει επιβληθεί.. Αλλοίωση πρωταθλήματος λέγεται αυτό. Σε ποια χώρα το είδανε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η ΕΠΣ ΚΟΖΑΝΗΣ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΕΛΕΓΕ.ΤΩΡΑ ΕΜΑΘΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΤΣ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ ΑΛΛΑ ΗΞΕΡΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ.ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΙΜΩΡΟΥΝ ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΗΣ ΕΟΡΔΑΙΑΣ.ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΔΙΟΤΙ ΔΕ ΦΤΑΙΝΕ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Είναι δυνατόν να έχουν οι δύο ομάδες τέτοιες τιμωρίες αν είναι δυνατόν.... η ΕΠΣ ότι θέλει βλέπει....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.