ΣΜΑΚ: Κύπελλο Ελλάδος Karting Επιτυχημένη παρουσία του Γιώργου Καρακούλα που ξεπέρασε την αρχική ατυχία και τερμάτισε τέταρτος


Ο αθλητής του Συλλόγου μας Γιώργος Καρακούλας συμμετείχε στο Κύπελλο Ελλάδος Karting για το 2017 που έγινε στις 28 και 29 Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη, στην πίστα Καρτ Νέου Ρυσίου.
Οι δοκιμές του Γιώργου ξεκίνησαν ήδη από την Πέμπτη.
Στον αγώνα όμως η τύχη δεν ήταν με το μέρος του αυτή την φορά αφού είχε ένα ατύχημα στην εκκίνηση που τον ανάγκασε να βγει εκτός πίστας και να ξεκινήσει τελευταίος (14η θεση) με μεγάλη διαφορά από τον προπορευόμενο.


 Παρόλα αυτά αξίζει να σημειωθεί πως καθ' όλη την διάρκεια του αγώνα ήταν με διαφορά ο ταχύτερος και ο πιο σταθερός οδηγός αφού το γυρολόγιο του κυμαίνονταν σε πολύ γρήγορους ρυθμούς. Κατάφερε να καλύψει μια διαφορά 15 δευτερολέπτων μέσα στους 18 γύρους που κράτησε ο αγώνας και τερμάτισε μόνο 4,8 δευτερόλεπτα από το νικητή του αγώνα και στην 4η θέση της κατηγορίας του.

Ένα μελανό σημείο της ημέρας σημειώθηκε κατά την διάρκεια της παρουσίασης των οδηγών όπου η οργανώτρια λέσχη δεν ανακοίνωσε καθόλου το όνομα του αθλητή μας και ενώ περιμέναμε να τον συγχαρούμε και να τον ανεβάσουμε ψυχολογικά με την δύναμη του χειροκροτήματος μας, η ΑΣΠΙΣ Νέου Ρυσίου δεν έκανε καμία κίνηση να τον ανακοινώσει στα μεγάφωνα ακόμη και μετά απο παρατήρηση που έκανε ο ίδιος ο οδηγός στον υπεύθυνο της ΑΣΠΙΣ.

Ο Γιώργος ευχαριστεί για άλλη μια φορά τον πατέρα του, Δημήτρη Καρακούλα στον οποίο οφείλεται και αυτή η αγωνιστική παρουσία, καθώς επίσης και τον πολύ καλό φίλο, μηχανικό και μεγάλο αδελφό Ιωάννη Ξιφαρά.

Επόμενη παρουσία θα είναι στον τελικό του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Karting που θα γίνει στο Kartodromo στις 26 Νοεμβρίου.

 ΣΜΑΚ

Σχόλια