Γ' Εθνική: Δόξα Κρανούλας - Μακεδονικός Φούφα 0-0 | βίντεο



Σε ένα παιχνίδι που θα ξεχαστεί σύντομα από τους φιλάθλους που το παρακολούθησαν, ο ΦΟΥΦΑΣ στάθηκε άτυχος για ακόμη μια φορά, αφού σε 2 περιπτώσεις δεν κατάφεραν οι παίχτες του να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα της Δόξας Κρανούλας.
Βέβαια θα μπορούσε να φύγει με το διπλό αν ο διαιτητής καταλόγιζε το καταφανέστατο διπλό πέναλτι (με χέρια και πόδι) πάνω στο Χάιτα.
Στο 11' λεπτό μετά από εκτέλεση φάουλ του Τσικόπουλου η μπάλα έφτασε στον προωθημένο Τζουβάρα ο οποίος πλάσαρε αλλά απέκρουσε ο τερματοφύλακας της Δόξας Αρχοντάκης.
Στο 35' λεπτό είχαμε την φάση του πέναλτι και στο 43' ο Γκελοσάνι σούταρε έξω από την μεγάλη περιοχή της Κρανούλας αλλά πάλι με φοβερή εκτίναξη ο Αρχοντάκης είπε οχι ...

Δόξα Κρανούλας: Αρχοντάκης, Ζδράβος, Πάσχος, Νάσιος, Γκόλιας, Μιχάλης, Τσουμάνης, Τσιέπας(Παράσχης), Παρχαρίδης(Ριστάνης), Γκέγκα(Μαρμούτας), Νούγιας(Νιτσιάκος)

Μακεδονικός Φούφας : Δημητριάδης, Κοπατσάρης, Σιδηρόπουλος, Πιρίτζαους, Τζουβάρας, Ασλαμπάλογλου, Τσικόπουλος, Δούφας (70 Τακίδης), Χάιτας (85 Μόσχος), Καλογιαννίδης (53 Ματούλας), Γκελοσάνι (87 Χαραλαμπίδης).

Γραφείο Τύπου
Μακεδονικού Φούφα

Σχόλια