Γ' Εθνική: Μακεδονικός Φούφα - ΑΣ Θεσπρωτός 0-0 | βίντεο


Ανώτερος αλλά άτυχος ο ΦΟΥΦΑΣ

Σε έναν πολύ βαρύ αγωνιστικό χώρο, λόγο της βροχής που έπεσε πριν την έναρξη του παιχνιδιού, αναμετρήθηκαν 2 από της καλύτερες ομάδες του 3ου ομίλου της Γ εθνικής κατηγορίας.
Για ακόμη μια φορά ο Μακεδονικός ηταν καλύτερος έκανε πολλές ευκαιρίες αλλά δεν μπόρεσε να βάλει το γκολ που θα του έδινε την νίκη. O ΦΟΥΦΑΣ διαμαρτύρεται για ένα πέναλτι το οποίο δεν έδωσε ο Διαιτητής Πολυχρονίου.


Από νωρίς μπήκε δυνατά ο Μακεδονικός και στο 2’ λεπτό απείλησε με την κεφαλιά του Χάιτα να πηγαίνει άουτ. Στο 4’ λεπτό απευθείας χτύπημα φάουλ του Τοπάλη αποκρούει με δυσκολία ο Παππάς. Ίδιοι οι πρωταγωνιστές και στην επομένη φάση αυτήν την φορά από κόρνερ του Τοπάλη ο τερματοφύλακας Παππάς διώχνει πάνω στην γραμμή. Στο 10’λαθασμένα ο διαιτητής δεινει φάουλ έξω από την περιοχή των γηπεδούχων με δυσκολία αποκρούει ο Δημητριάδης και στην συνέχεια της φάσεις σε σέντρα του Θεσπρωτού δεν δίνεται φάουλ στην έξοδο του τερματοφύλακα των γηπεδούχων. Στο 30 ατομική προσπάθεια του Γκελοσάνι προσπαθεί να σπάσει την μπάλα στον Χάιτα απομακρύνει ο Παππάς. Στο 34 σουτ των παικτών του Θεσπρωτού απομακρύνουν οι γηπεδούχοι .
Στο 55 σουτ εκτός περιοχής του Τοπάλη, ξανά λέει όχι ο Παππάς. Στο 58’ λεπτό η μεγαλύτερη φάση για τον Θεσπρωτό μετά από εκτέλεση πλαγίου και γέμισμα στην περιοχή του Φουφα σχεδόν μόνος ο επιθετικός με το κεφάλι στέλνει την μπάλα άουτ.
Και φτάνουμε στην φάση του 67’ λεπτού μετά από γέμισμα του Τοπάλη και άστοχη έξοδο του τερματοφύλακα Παππά ο Γκελοσάνι βρίσκει τον Χάιτα στο όριο της μικρής περιοχής με τον τερματοφύλακα εξουδετερωμένο και τους Καλογιαννίδη και Τσικόπουλο αμαρκάριστους ο αμυντικός του Θεσπρωτού ανατρέπει τον Χάιτα και ο διαιτητής Πολυχρονίου αρνείται για ακόμη μια φορά να δώσει αυτό που είδε όλο το γήπεδο! 
Στο 78 μετά από εκτέλεση φάουλ του Τοπάλη ο Τακίδης με κεφαλιά στέλνει την μπάλα άουτ. Η μεγαλύτερη φάση του αγώνα ήρθε στο 80 λεπτό μετά από σέντρα του Γκελοσάνι ο Δούφας από την μικρή περιοχή έστειλε την μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Θεσπρωτού. Στο 88 και στο 90 Τοπάλης με σουτ εκτός περιοχής και Ματούλας με κεφαλιά δεν μπόρεσαν να απειλήσουν των τερματοφύλακα του Θεσπρωτού Παππά .
Εξι κίτρινες κάρτες οι φιλοξενούμενοι και μια ο Μακεδονικός .

Διαιτητής: Πολυχρονίου( Καστοριάς) Βοηθοί: Φαλτάκας, Τέγος (Γρεβενών).

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΦΟΥΦΑ (Κερλίδης): Δημητριάδης, Σιδηρόπουλος, Κοπατσάρης, Τακίδης, Τζουβάρας, Καλογιαννίδης (69’ Δούφας), Τσικόπουλος (71’ Ματούλας), Χάιτας (86’ Τσώτσος), Ασλαμπάλογλου, Τοπάλης, Γκελοσάνι. 

ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ (Μουρούτης): Παππάς, Κατσέλης, Κωνσταντίνου Ε., Σταυρίδης, Πάνος, Κωνσταντίνου Β., Φουτζούλας (86’ Μπρέντας), Ευθυμίου, Πέντσας (90’ Καλφούντζος), Μπίκας, Γώγος.

Τέλος πρώτου γύρου και βρίσκει την ομάδα του Μακεδονικού Φούφα στη 3η θέση του βαθμολογικού πινάκα αν και θα μπορούσε κάλλιστα αν ήταν ακόμη πιο ψηλά αν ήταν πιο προσεκτικός στην τελική προσπάθεια. Ο ΦΟΥΦΑΣ έχει την καλύτερη άμυνα στην κατηγορία και αν εξαιρεθεί το άτυχο αποτέλεσμα στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Τηλυκράτη , έχει δεχτεί μόνο 3 τέρματα, χωρίς βεβαία να είναι μια αμυντικογενής ομάδα!

Γραφείο Τύπου 
Μακεδονικού Φούφα

Σχόλια