Γ’ ΕΠΣ Κοζάνης: Α.Σ. Ποντίων Μεσοβούνου - Δράση Τσοτυλίου 0-1 | φωτο - βίντεο


Μεγάλη νίκη του Τσοτυλίου μέσα στο Μεσόβουνο
 Μεγάλο διπλό έκανε η ομάδα του Τσοτυλίου μέσα στο Μεσόβουνο με σκορ  0-1.
Σε ένα  βαρύ αγωνιστικό χώρο που σε ορισμένα σημεία θύμιζε λίμνη  και κάτω από συνεχή  βροχή, οι δυο ομάδες δεν μπόρεσαν να αποδώσουν όπως θα  ήθελαν.



Στο πρώτο ημίχρονο που έληξε 0-0 είχαμε λίγες καλές φάσεις και ένα δοκάρι από πλευράς Μεσοβούνου.
 Το δεύτερο μέρος  κύλησε στο ίδιο μοτίβο  με το πρώτο, με την διάφορα ότι το  Τσοτύλι ήταν πιο τυχερό και 9΄πριν την λήξη του αγώνα πέτυχε το γκολ και πήρε τους τρεις βαθμούς.

Φάσεις και γκολ
Πρώτη καλή φάση είχαμε για το Μεσόβουνο στο 20΄ σε απευθείας εκτέλεση φάουλ του Χατζηιωαννίδη , μπλόκαρε ο τερματοφύλακας.
22΄ Σουτ Κατοτοικίδη μπλόκαρε ο τερματοφύλακας.
Δυο λεπτά αργότερα ο Τερζίδης δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί το λάθος και το κόλλημα της μπάλας στα νερά με αποτέλεσμα να χάσει την ευκαιρία.
27΄ Εκτέλεση απευθείας φάουλ του Θεοδωρόπουλου του Τσοτυλίου απέκρουσε ο τερματοφύλακας .
29΄Βολέ του τερματοφύλακα του Τσοτυλίου Μωυσιάδη η μπάλα έφτασε στον Αραβόπουλο που βγήκε μόνος του με τον Τσιτλαχίδη , αλλά ο τελευταίος έκοψε με τα πόδια σε πλάγιο.
41΄Είχαμε ίσως την πιο μεγάλη ευκαιρία για το Μεσόβουνο να ανοίξει το σκορ όταν σε εκτέλεση  απευθείας φάουλ του Αϊβαζίδη , απέκρουσε ασθενώς ο τερματοφύλακας , εκεί βρέθηκε ο Χατζηϊωαννίδης που σε κενή εστία στέλνει την μπάλα στο κάθετο δοκάρι.
55΄ Το Τσοτύλι χάνει ευκαιρία με τον Λιοτόπουλο ,που μετά από σέντρα του Αραβόπουλου δεν μπόρεσε να πιάσει την κεφαλιά με αποτέλεσμα να διώξουν σε κόρνερ οι αμυντικοί.
Στην εκτέλεση  του κόρνερ δεν μπόρεσε από κοντά ο Χαραλαμπίδης  με κεφαλιά να ανοίξει το σκορ, με αποτέλεσμα η μπάλα  να καταλήξει άουτ.
59΄ ο Τερζίδης του Μεσοβούνου  χάνει ευκαιρία μετά από μπαλιά του Δουλκερίδη , με την μπάλα να κολλάει στα νερά , και να διώχνει ο τερματοφύλακας.
71΄ Ο Κατοτοικίδης του Μεσοβούνου χάνει ευκαιρία , μόνος του κάνει το πλασέ με τον τερματοφύλακα να αποκρούει.
Ένα λεπτό αργότερα το Τσοτύλι χάνει ευκαιρία με τον Αραβόπουλο πάνω στην κίνηση να  κάνει το σουτ και τον τερματοφύλακα να αποκρούει.
Και φτάνουμε στο 81΄.. Το Τσοτύλι ανοίγει το σκορ με την χρυσή αλλαγή του τον Σαμψωνίδη , που με ένα ψηλοκρεμαστό σουτ και μετά από  κόντρα , ξεγέλασε τον τερματοφύλακα του Μεσοβούνου Τσιτλαχίδη και έκανε το 0-1 μέσα σε πανηγυρισμούς.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Ζούγρας με επόπτες τους κ.κ  Αρσενίδου  και Βερετσιώτης

Α.Σ. Ποντίων Μεσοβούνου (Δίκας): Τσιτλαχίδης, Σιδηρόπουλος, Αϊβατζίδης, Παναγιώτίδης, Χαϊτίδης, Ιγνατιάδης (73΄λ.τρ.  Χατζηιωαννίδης Θ- 87΄ Μιχαηλίδης , Δουλκερίδης, Τερζίδης  Ευστ, Κατοτοικίδης, Χατζιηωαννίδης Δ, Τερζίδης Στ.


Δράση Τσοτυλίου(Κωστάρας): Μωυσιάδης,. Σοτολίδης, ZENYLLARI KR, Θεοδωρόπουλο, Λαμπρόπουλος, ZENULLARI ABIAN, Λιότοπουλος ( 82΄ Αθανασίαδης),  Χαραλαμπίδης, Ευστρατίδης ( 70΄ Σαμψωνίδης), Αραβάπουλος, GJEBEJI( 61’ Ζήκος).

































Σχόλια