Β' ΕΠΣ Κοζάνης: Αναγέννηση Λιβαδερού – ΜΑΠΣ Αγίας Παρασκευής 1-0 | φωτο

Νέα μεγάλη νίκη του Λιβαδερού απέναντι στην Αγία Παρασκευή που θεωρείται φαβορί για την άνοδο. Σπουδαία νίκη πέτυχε η ομάδα μας, καθώς επικράτησε εντός έδρας με 1-0 στο παιχνίδι που έγινε το απόγευμα της Κυριακής στο γήπεδο του χωριού μας, για την 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος.


Μπροστά σε περίπου 50 φιλάθλους και των δύο ομάδων, το Λιβαδερό με πρωταγωνιστή τον Τσιτσιουρή Χαράλαμπο πήρε τους τρεις βαθμούς της νίκης στις καθυστερήσεις του αγώνα.

Στο πρώτο μέρος δεν απείλησε καμιά ομάδα. Κι οι δύο ομάδες υστερούσαν αρκετά στην τελική προσπάθεια. Στο δεύτερο μέρος η ομάδα της Αγίας Παρασκευής πήρε την πρωτοβουλία των κινήσεων κι άρχισε να πιέζει για να πετύχει το γκολ της νίκης.

Ο τερματοφύλακας του Λιβαδερού όμως, Δισερής Γεώργιος, πραγματοποίησε μερικές πολύ καλές επεμβάσεις κρατώντας το μηδέν. Στο 80' μάλιστα η ομάδα μας θα μείνει με 10 παίχτες, καθώς αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Βέττας Κυριάκος.

 Όσο κυλούσε ο χρόνος τόσο όλοι πίστευαν πως το παιχνίδι θα λήξει ισόπαλο, ο Τσιτσιουρής Χαράλαμπος όμως είχε άλλη άποψη, αφού μετά από κεφαλιά πάσα του συμπαίχτη του, θα μπει στην περιοχή, θα περάσει τον τερματοφύλακα και με πλασέ θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα της αντίπαλης εστίας κάνοντας το 1-0 στο 94΄ λεπτό της αναμέτρησης!

Ακολούθησε ένας «κακός» χαμός, αφού οι πανηγυρισμοί ήταν έξαλλοι τόσο από τους παίχτες όσο και από τους φιλάθλους του Λιβαδερού.
Έτσι η Αναγέννηση Λιβαδερού έμεινε για έκτο συνεχόμενο παιχνίδι αήττητη, έχοντας δεχτεί μόλις δύο γκολ, και έφτασε τους 21 βαθμούς, ενώ οι φιλοξενούμενοι έμειναν στην δεύτερη θέση με 23 βαθμούς.


Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές και τον προπονητή μας για την προσπάθεια που κάνουν!

Ευχαριστούμε θερμά τον Δημήτριο Βρόντζο για τις φωτογραφίες του!


 ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΛΙΒΑΔΕΡΟΥ




Σχόλια